Suudi'ler Son Olarak Galatasaraylı Mauro Icardi'ye Kancayı Attı

Burak Alaca
05.06.2023 - 21:23 | Son Güncellenme: 05.06.2023 - 21:45

Dünya yıldızlarını bünyesine katma çalışmaları ile şu sıralar Avrupa gündemini meşgul eden Suudi Arabistan'ın son gözdesi Galatasaraylı Mauro Icardi oldu.

Suudi'ler Son Olarak Galatasaraylı Mauro Icardi'ye Kancayı Attı

AJANSSPOR-HABER

Spor Toto Süper Lig'de sezonu şampiyonlukla tamamlayan Galatasaray'da ana gündem maddesi, Paris Saint Germain'den kiralanan Arjantinli golcü Mauro Icardi'nin bonservisini almak oldu. Sarı-Kırmızılılar'a bu transfer için kötü bir haber geldi.

Suudi Arabistan kancası

Cristiano Ronaldo'nun Al Nassr'a transferi sonrası son dönemde Lionel Messi, Karim Benzema, Sergio Busquets gibi yıldızları astronomik maaşlarla bünyesine katma aşamasında olduğu iddia edilen Suudi Arabistan Pro League'in yeni hedefi Mauro Icardi oldu.

Al Shabab'da hedef 3. yıldız

Suudi Arabistan basınının haberine göre kadrosunda Ever Banega ve Grzegorz Krychowiak gibi Avrupa'da bilinen yıldızları barındıran Al Shabab'ın transfer döneminde hedefi 30 yaşındaki Arjantinli golcü Mauro Icardi oldu.

İlgini Çekebilir
Gomis açıkladı! Icardi kalıyor mu?
Habere Git

Şampiyonluğun başrolü oldu

Galatasaray'ın transferin bitimine sayılı gün kalan kiraladığı Mauro Icardi bu sezon Sarı-Kırmızılılar'ın şampiyonluğunda başrol oynadı. Galatasaray formasını Süper Lig'de 24 maçta terleten tangocu; 22 gol, 7 asistle yıldızlaştı.

Taraftarın aşkı oldu

Galatasaray taraftarı tangocuyu Simge Sağın'ın meşhur şarkısı "Aşkın Olayım" ile özdeşleştirdi. Mauro Icardi'nin attığı gollerde stadyumda bu şarkı çalarken, taraftarların bu şarkı eşliğinde yıldız oyuncuya yaptığı videolar viral oldu.

Meblağlar dudak uçuklattı

Dünyaca ünlü İtalyan gazeteci Fabrizio Romano'nun haberine göre Real Madrid'ten ayrılacak olan Fransız golcü Karim Benzema, Suudi Arabistan Ligi'nde şampiyon olan Al İttihad'la yıllık 200 milyon Euro kazanacağı 2+1 yıllık sözleşmeye imza atacak.

İlgini Çekebilir
Karim Benzema'nın yeni takımı belli oldu
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler