Szalai: Galatasaray derbisini sabırsızlıkla bekliyoruz

19.11.2021 - 16:24 | Son Güncellenme: 19.11.2021 - 19:45

Fenerbahçe haberleri... Fenerbahçe'nin Macar stoperi Attila Szalai, Süper Lig'de oynayacakları Galatasaray derbisi öncesinde açıklamalar yaptı.

Szalai: Galatasaray derbisini sabırsızlıkla bekliyoruz

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig'de çalkantılı günler yaşayan Fenerbahçe, Galatasaray derbisiyle yeniden düze çıkmak istiyor. Sarı-lacivertliler pazar günü oynanacak dev maç için hazırlıklarını sürdürürken, Attila Szalai açıklamalarda bulundu. 

Szalai derbi için sabırsız

FB TV'ye röportaj veren ve sarı-lacivertli takımda mutlu olduğunu söyleyen başarılı savunma oyuncusu, "Sabırsızlıkla derbiyi bekliyorum. Oynayacağımız derbi dünyanın en büyük derbilerinden birisi. Geçen sezon bu derbide oynama imkanım oldu. Fakat geçtiğimiz sezon koronavirüs salgınından dolayı bu derbi seyircisiz oynandı. Derbiyi kazanmak ve taraftarımızı mutlu etmek istiyoruz" dedi.

'Fenerbahçe derbiye hazır'

Macar futbolcu şöyle devam etti: "Daha önceki röportajlarımda da söylediğim gibi kendimi çok iyi hissediyorum. Fiziksel ve mental olarak iyiyim. Sahada ne yapacağımızı iyi bilmemiz gerekiyor. Bence pazar günkü derbi için herkes hazır. Bana göre bu derbide süre almamış oyuncular, derbi tarihini bildikleri için maçın nasıl geçeceğini iyi biliyorlardır. Bu tip büyük maçlar stresi yüksek maçlardır. Derbi tecrübesi olan oyuncuların tavsiyeleri stresi azaltacaktır.

'Türkiye'nin en önemli maçı'

Milli ara dönüşü hedefimiz ve yapmak istediğimiz tek şey adapte olmak. Elbette ki derbi galibiyeti bizim için farklı bir hava oluşturacaktır. Ligde inişli çıkışlı bir grafik sergiledik. Derbide arkadaşlarımız reaksiyon gösterecektir. Ne yapmamız gerektiğini gayet iyi biliyoruz. Bu derbi bizler için çok önemli. Türkiye'nin en iyi maçı diyebilirim."

'Sezon sonu şampiyonluğu kutlayalım'

Son olarak Fenerbahçe taraftarlarına seslenen Attila Szalai, "Bu maçı kazanmak istiyoruz. Taraftarlara mesajım şu olabilir. Onlara minnettarım. Zor dönemde onların desteklerini daha çok hissediyoruz. En büyük hayalimiz ve istediğimiz sezon sonunda taraftarımızla şampiyonluğu kutlamak" diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler