Attila Szalai Hoffenheim İle Anlaştı! İşte Fenerbahçe'ye Gelecek Bonservis

Akın Ungan
23.07.2023 - 16:17 | Son Güncellenme: 23.07.2023 - 16:40

Fenerbahçe'nin transfer görüşmeleri için izin verdiği Attila Szalai, Bundesliga temsilcisi Hoffenheim ile anlaşma sağladı. Oyuncunun bonservisi belli oldu.

Attila Szalai Hoffenheim İle Anlaştı! İşte Fenerbahçe'ye Gelecek Bonservis

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe, transfer çalışmalarına da devam ediyor. Sarı-Lacivertliler, kadrosuna yer alan oyunculara gelen teklifleri de değerlendiriyor.

Szalai'ye izin verildi

Fenerbahçe'nin başarılı stoperi Attila Szalai, gösterdiği performans ile Avrupa'nın dikkatini çekti. İki sezon önce Güney Koreli savunmacısı Kim Min Jae'yi Napoli'ye satan Sarı-Lacivertliler, bu sezon başında ise Macar stoperine transfer görüşmeleri yapması için izin verdi.

Szalai, Hoffenheim ile anlaştı

Fabrizio Romano'nun haberine göre Bundesliga ekipleri ile görüşen Attila Szalai, Hoffenheim ile sözlü anlaşmaya vardı. 

İlgini Çekebilir
İtalyan basını duyurdu! Lecce'nin yıldızı Fenerbahçe yolunda
Habere Git

Sağlık kontrollerinden geçecek

Alman kulüp tarafından çağırılan Attila Szalai, sağlık kontrollerinden geçerek resmi sözleşmeye imza atacak.

Fenerbahçe'nin kazanacağı bonservis belli oldu

Ali Koç yönetiminin, Attila Szalai'nin Hoffenheim'a transferinden kazanacağı bonservis belli oldu. Fenerbahçe, 12 milyon Euro'yu kasasına koyacak.

Union Berlin geri adım attı

Fenerbahçe, Macar savunmacı için daha önce Union Union ile 14 milyon Euro’ya anlaşma sağlamıştı. Szalai’nin bu takıma imza atması beklenirken yeni gelişme yaşandı. Union Berlin ekibinin hocası Urs Fischer’in, ''Szalai’nin adını duydum ama tanımıyorum'' sözleri sonrası işler değişti. Union Berlin, transferde geri adım attırdığı iddia edildi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'de yeni transfer oynamadan ayrılıyor!
Habere Git

Szalai'nin performansı

20 Ocak 1998 doğumlu Attila Szalai, Ocak 2021'de Limassol'den Fenerbahçe'ye 2.2 milyon Euro karşılığında transfer olmuştu. Geçen sezon 52 resmi müsabakada görev alan Szalai, 3 kez rakip fileleri havalandırmayı başarırken, 2 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi. 25 yaşındaki futbolcu, 6 mücadelede sarı kart gördü.

Senin için hazırladığımız haberler