Wojciech Szczesny, Lionel Messi İle 100 Euro İddiasına Girdi, Kaybetti

İsa Kethüda
01.12.2022 - 10:23 | Son Güncellenme: 01.12.2022 - 10:36

Dünya Kupası'nda Arjantin'in Polonya'yı 2-0 yendiği maçta penaltı kurtaran Wojciech Szczesny, Messi ile 100 Euro iddiasına girdiğini ve kaybettiğini açıkladı.

Wojciech Szczesny, Lionel Messi İle 100 Euro İddiasına Girdi, Kaybetti

DIŞ HABER - AJANSSPOR

2022 FIFA Dünya Kupası'nda oynanan C Grubu üçüncü maçında Arjantin, Polonya'yı 2-0 mağlup etti ve grup lideri olarak son 16 turuna yükseldi.

Karşılaşmanın 37. dakikasında Polonya kalecisi Wojciech Szczesny, Arjantin'in yıldız oyuncusu Lionel Messi'ye müdahalede bulundu. Maçın hakemi de pozisyonu izlemek için VAR'a gitti.

"100 Euro’ya iddiaya girdik ve kaybettim"

Bu sırada kaleci Szczesny, Messi'yle hakemin penaltıyı verip vermeyeceğine dair 100 Euro iddiasına girdiğini ve kaybettiğini itiraf etti. Maç sonrası bu konu hakkında bir açıklama yapan başarılı kaleci, “Messi’yle hakemin penaltıyı verip vermeyeceğine dair 100 Euro’ya iddiaya girdik ve kaybettim. 

İlgini Çekebilir
Fenerbahçeli yıldıza 3'lü kanca
Habere Git

"Belki bunun için beni cezalandırırlar"

Dünya Kupası’nda buna izin veriliyor mu bilmiyorum, belki bunun için beni cezalandırırlar. Zaten umursamadığı için ona ödeme yapmayacağım.

"Şovumu yaptım"

Penaltı pozisyonunda hakeme bir temas olduğunu ancak bunun penaltı için yeterli olmadığını söyledim. Aksi karar verdi. Ben de şovumu yaptım” dedi.

Szczesny penaltıyı kurtardı

Öte yandan, maçın hakemi VAR kararı sonrası penaltı noktasını gösterdi. Kaleci Szczesny, Lionel Messi'nin penaltısını kurtarmayı başardı.

İlgini Çekebilir
Flaş iddia | Borini, Karagümrük'ten ayrılıyor mu?
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler