Fenerbahçe'de Szymanski gerçeği ortaya çıktı! 5 haftalık suskunluğun sebebi..

Özgür Koç
13.02.2024 - 08:58 | Son Güncellenme: 13.02.2024 - 09:02

Fenerbahçe'nin Polonyalı futbolcusu Sebastian Szymanski'nin son haftalardaki düşüşünün perde arkası ortaya çıktı. Detaylar haberimizde...

Fenerbahçe'de Szymanski gerçeği ortaya çıktı! 5 haftalık suskunluğun sebebi..

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe'nin sezon başında Dinamo Moskova'dan 9.75 milyon Euro ödeyerek transfer ettiği Sebastian Szymanski, Sarı-Lacivertlilerdeki macerasına harika bir giriş yapmıştı.

Düşüşe geçti

Attığı gol ve yaptığı asistlerle takımın skor yükünün önemli bir bölümünü sırtlayan Szymanski son haftalarda düşüşe geçti.

Son 5 maçta skor katkısı veremeyen Sebastian Szymanski'nin performansındaki düşüşün sebebi için ise dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı.

Gelen teklifler konsantrasyonunu bozdu

Sabah'ın haberine göre; 24 yaşındaki Polonyalı 10 numara Sebastian Szymanski'nin ara transfer döneminde aldığı teklifler oyuncunun konsantrasyonunu bozdu.

Yönetim, Napoli ve Sevilla'dan gelen teklifleri geri çevirdi

Fenerbahçe'nin Dinamo Moskova'dan kadrosuna kattığı Szymanski'ye ara transferde birçok teklif gelmiş, en ciddileri olarak İtalya'dan Napoli ve İspanya'dan Sevilla öne çıkmıştı. Sarı- lacivertli yönetimin gelen teklifleri, "Şampiyonluk mücadelesi veriyoruz. Ara transferde hiç kimseyi takımdan göndermeyeceğiz. Yazın gelin" diyerek geri çevirmesi, Polonyalı oyuncunun performansına yansıdı.

Sözleşmesi 2027'de bitiyor

Bu sezon sarı lacivertlilerle tüm kulvarlarda 38 maça çıkan yıldız futbolcu 12 gol ve 14 asistlik istatistik yakaladı. 24 yaşındaki futbolcunun Fenerbahçe ile 2027'ye kadar sözleşmesi bulunuyor.

Senin için hazırladığımız haberler