Fenerbahçe'de Tadic'ten Rize galibiyeti sonrası hakem tepkisi

01.10.2023 - 18:47 | Son Güncellenme: 01.10.2023 - 19:39

Fenerbahçe, Süper Lig'in 7. haftasında Çaykur Rizespor'u 5-0 mağlup etti. Maç sonu sarı lacivertli oyuncular Dusan Tadic hakem performanslarına tepki gösterdi.

Fenerbahçe'de Tadic'ten Rize galibiyeti sonrası hakem tepkisi

AJANSSPOR - HABER

Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Fenerbahçe, taraftarı önünde Çaykur Rizespor'u ağırladı. Rakibini zorlanmadan geçen Kanarya, Rizespor'u 5-0 mağlup ederek liderlik koluğunu geri aldı.

Karşılaşma sonrası sarı lacivertli oyuncular Dusan Tadic ile King açıklamalarda bulundu.

Tadic: "Her zaman daha fazla gol arıyoruz"

Karşılaşmada sezonun ilk golünü atan Dusan Tadic şu ifadeleri kullandı:

"Böyle bir oyun oynayarak kazanmak çok önemli çünkü Fenerbahçe en büyük kulüplerden biri. Her zaman daha fazla gol arıyoruz, büyük takımlar böyle oynar. Freed From Desire şarkısını duymak çok özel. Önceki takımımda da gol attığımda çalardı. Ben gelmeden önce de burada gol sevinçlerinde çalıyormuş. Taraftarlarımız inanılmaz."

Tadic: Daha önce bu tarz bir şey görmedim

Hakem Performansları için eleştiride bulunan Sırp futbolcu, "Her maçta aynı şeyler oluyor. Bu konuda yorum yapmak istemiyorum. Çünkü, ceza almak istemiyorum ama bunları da konuşmamız, analiz etmemiz gerekiyor. Biz sadece işimize odaklanıyoruz. Ancak, takımınıza karşı olunduğunu hissettiğiniz zaman bu sizi üzüyor. Böyle bir şeyin mümkün olmaması gerekiyor. Üst seviyede futbol oynadım. Daha önce bu tarz bir şey görmedim. Bu tarz şeyler üzüyor. Bu konuları konuşmak istemiyorum, bu konularda konuşmayı sevmiyorum. Ben futbola odaklanmak istiyorum. Bunları da görmezden gelemeyiz. Bu mümkün olmamalı. Herkes aynaya bakmalı. Hakemler de aynaya bakmalı ve kendilerini değerlendirmeli. Böyle bir şey mümkün değil" tepkisinde bulundu. 

King: "Bu maça yüzde yüz olarak odaklandık"

Maçın skorunu tayin eden golü atan King ise şu ifadeleri kullandı:

"Tam bir asist mi yoksa şut muydu emin olamadım. Topu bana vermek istedi. Bende aldım. Genel olarak sabırlı olmaya çalışıyorum. Şansı almaya çalışıyorum. Hocamız da bana şans verince elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Bugün de rahat bir galibiyet aldık. Maç maç odaklanıyoruz. Bugün rakibimiz Rize idi. Bu maça yüzde yüz olarak odaklandık. Şimdi Konferans Ligi'nde maç oynayacağız. Yarından itibaren o maça odaklanacağız. İyi bir takımız, her maçı kazanmak için çıkıyoruz. Perşembe günü de kazanmak için oynayacağız."

"Murat Adkovaycın, benim için sadece bir şoför değildi"

Kendisine çok yakın olan şoförünü kaybettiğini söyleyen King, "Maalesef şoförümü, amcam gibi gördüğüm birini kaybettim. Ailem gibiydi. Her gün oğlumu okula götürüyordu. Amcam gibiydi. Benim için zor bir hafta oldu. Murat Adkovaycın, benim için sadece bir şoför değildi. Ailem için bir koruyucuydu. Bütün ailem çok üzgün. İki gün önce cenazesine katıldım ve hayatımda geçirdiğim en üzgün gündü. Gol atarsam ona armağan edecektim. Benle çalışmaya başlamadan önce Fenerbahçeli değildi, sonra stadyuma gele gele Fenerbahçeli oldu. Eminim ki o bizi izliyor." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler