Taha Akgül sevgilisi Bianka'ya evlenme teklif etti

Feride Kara
20.04.2022 - 19:02 | Son Güncellenme: 20.04.2022 - 19:13

Olimpiyat şampiyonu milli güreşçi Taha Akgül sevgilisi Bianka'ya evlilik teklifinde bulunurken sosyal medya hesabından mutlu anlarının fotoğrafını paylaştı.

Taha Akgül sevgilisi Bianka'ya evlenme teklif etti

Kariyerinde 2 kez Dünya Şampiyonu 9 kez Avrupa Şampiyonu olan milli güreşci Taha Akgül evlilik yolunda ilk adımı attı. Akgül, uzun zamandır yurt dışında fitness eğitmeni olarak çalışan sevgilisine evlilik teklifinde bulundu.

Sosyal medya hesabından paylaştı

Sevgilisine sürpriz bir teklif hazırlayan başarılı güreşçi Akgül, sosyal medya hesabından evlilik teklifi yaptığı fotoğrafı paylaşarak, “Sonsuza kadar” notunu ekledi. 

Taha Akgül kimdir?

Taha Akgül 22 Kasım 1990 Sivas doğumludur. Serbest stil 125 kiloda mücadele eden sporcu ASKİ Spor Kulübü bünyesinde kariyerini sürdürmektedir. 2 kez Dünya ve 8 kez Avrupa şampiyonu olmuştur. 2016 Yaz Olimpiyatlarında altın ve 2020 Yaz Olimpiyatlarında bronz madalya kazanmıştır. 2016 yılından bu yana Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Sporcu Komisyonu Başkanıdır.

Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi beden eğitimi bölümü mezun oldu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Bilimler Enstitüsü Beden Eğitimi ve Spor Bölümü yüksek lisans mezunu ve Ankara ASKİ Spor Kulübü'nün sporcusudur. 8 kez Avrupa,2 kez Dünya ve 1 kez de Olimpiyat Şampiyonluğu bulunan sporcu 8 kez Avrupa Şampiyonu olarak Avrupa’da serbest güreş tarihinde en fazla şampiyon olan sporcu olarak rekor kırmıştır.

Senin için hazırladığımız haberler