Göztepe'nin genç stoperi Taha Altıkardeş'e Avrupa'dan kanca! 4 milyon Euro...

Özgür Koç
27.05.2024 - 13:27 | Son Güncellenme: 27.05.2024 - 13:34

Süper Lig'in yeni ekibi Göztepe'nin 20 yaşındaki savunma oyuncusu Taha Altıkardeş’e Avrupa'dan talip çıktı. Detaylar haberimizde...

Göztepe'nin genç stoperi Taha Altıkardeş'e Avrupa'dan kanca! 4 milyon Euro...

AJANSSPOR - HABER

Trendyol 1. Lig’i ikinci sırada bitirerek Süper Lig’e çıkmayı başaran Göztepe’de iç ve dış transfer hareketliliği başladı. İsmail Köybaşı ve Dennis’le sözleşme uzatan sarı-kırmızılılarda 2003 doğumlu savunma oyuncusu Taha Altıkardeş’e de transfer teklifleri gelmeye başladı. 

Anderlecht peşinde

Avrupa’dan birçok kulübün genç oyuncunun peşinde olduğu ancak en ciddi ilgiyi Belçika ekiplerinden Anderlecht’in gösterdiği ifade edildi. Göztepe’nin de istediği bonservis bedelinin gelmesi durumunda gerçekleşecek transfere sıcak baktığı kaydedildi. 

Anderlecht 4 milyonu gözden çıkardı, pazarlıklar başladı

Belçika temsilcisinin 4 milyon Euro’yu gözden çıkarması üzerine sarı-kırmızılı yöneticilerin de bonservis ücretini yükseltmek için Anderlecht takımının yetkilileriyle pazarlık masasına oturduğu öğrenildi.

31 maçta forma giydi

Göztepe, geçtiğimiz yaz transfer döneminde Taha Altıkardeş’i, Mislav Orsic transferi karşılığında Trabzonspor’dan bedelsiz olarak 3+1 yıllığına kadrosuna katmıştı. 20 yaşındaki oyuncu da bu sezon çıktığı 31 lig maçında 3 gol, 3 asistlik katkı sağladı.

Senin için hazırladığımız haberler