Tahir Karapınar: "Galip geldiğimiz için mutluyuz"

04.07.2020 - 23:25 | Son Güncellenme: 04.07.2020 - 23:28

Tahir Karapınar: "Galip geldiğimiz için mutluyuz"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Tahir Karapınar, Göztepe'yi 2-1 mağlup ettikleri karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu. Karapınar,  "Galip geldiğimiz için mutluyuz" dedi. 

"İki perdelik bir oyun oldu"

Galip geldikleri için mutlu olduklarını belirten Karapınar, "İki perdelik bir oyun oldu. Galip geldiğimiz için mutluyuz. İlk devre planladığımız gibi oynadık, golleri bulduk. İki takımı da kutluyorum. İnanılmaz sıcak bir hava. Bir takım 110 diğeri 109 koşmuş. Biz ikinci devre golü yedikten sonra bocaladık. Daha iyi pas yapmamız gerekiyordu. Sonuçta kazandık, mutluyuz" dedi. 

"Yavaş yavaş birbirimize inanıyoruz"

1 aydır takımın başında olduğunu vurgulayan Karapınar, "Ben 1 aydır buradayım. Yavaş yavaş birbirimize inanıyoruz. Ferdi bugün çok iyi oynadı. Murat ikinci yarıda oyuna dahil oldu. Birkaç tane genç oyuncuyu da oynatabilirdik ama galip gelmemiz gerekiyordu" şeklinde konuştu.

"Fenerbahçe'nin geleceğinde iyi bir yeri olacak"

2 gol atan Ferdi Kadıoğlu'nun performansına da değinen Karapınar, "Ferdi, Avrupa'da yetişmiş bir oyuncu. Biz onunla özel de ilgileniyoruz. Konuşarak bazı şeyleri çözüyoruz. Bugün attığı golde ondan bunu istemiştik. İyi oynadı, iyi de goller attı. Fenerbahçe'nin geleceğinde iyi bir yeri olacak" ifadelerini kullandı. 

Senin için hazırladığımız haberler