Tahir Karapınar: "İz bıraktığımı düşünüyorum"

25.07.2020 - 23:48 | Son Güncellenme: 25.07.2020 - 23:51

Tahir Karapınar: "İz bıraktığımı düşünüyorum"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Tahir Karapınar, Çaykur Rizespor'u sahalarında 3-1 mağlup ettikleri karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu. 

"Emre Belözoğlu'na teşekkür ederim"

Futbola veda eden Emre Belözoğlu ile sözlerine başlayan Karapınar, "Emre veda etti ve ben teknik direktörüydüm. Bu da benim için bir gurur. Umarım çok daha başarılı olur. Çok zor bir dönem geçirdik. Başkanımıza teşekkür ederim. Kutsal bir görev bana verilen. Emre Belözoğlu'na teşekkür ederim. 8 haftada şanssızlıklar oldu. Rotasyonda oyuncumuz azdı. Daha iyi bitirebilirdik. Lig bitti. Son maçı kazandık" dedi. 

"Büyük resme baktığımızda iz bıraktığımı düşünüyorum"

Açıklamalarına devam eden Karapınar, "Büyük resme baktığımızda iz bıraktığımı düşünüyorum. Burada çok iyi bir teknik ekip vardı. Ben sonradan katıldım. Her türlü iletişimi sağladık. İyi işler yaptığımızı düşünüyorum. Şanssız maçlar olmasaydı iyi yerde bitirirdik. Son maç çok önemliydi. Bir laf gelmemesi için bu maçı kazanmak istiyorduk. Kazandık, mutluyuz ifadelerini kullandı. 

"Fenerbahçe camiasına söz gelmemesi için..."

Ülker Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Karapınar, Fenerbahçe camiasına söz gelmemesi için mutlaka kazanmak istedikleri bir müsabaka oynadıklarını vurguladı.

İyi mücadele ettiklerini ve inanarak maçı kazandıklarını dile getiren Karapınar, "Bu maç bizim prestijimiz açısından çok önemliydi. Alacağımız sonuç bizim dışımızda takımları da ilgilendiriyordu. Fenerbahçe camiasına söz gelmemesi için mutlaka kazanmak istiyorduk. 6 genç oyuncu oynattık, bu konuda da mutluyuz." ifadelerini kullandı.

"Son karar her zaman benimdi"

Salgın sürecinden sonra takıma geldiğini ve kalan bölümde iletişim halinde takımı yönettiklerini aktaran Karapınar, "Başkanımıza, yönetimimize ve Emre'ye teşekkür ediyorum. Bana çok büyük bir onur verdiler. Emre'nin son maçında teknik direktör olmak da büyük onur. Son karar her zaman benimdi, takımı iletişim halinde yönettik. Eksik oyuncularımız olmasa belki çok daha iyi yerde bitirebilirdik." değerlendirmesinde bulundu.

Karapınar, Emre'nin futbolu bırakıp bırakmadığına yönelik soruyu ise, "Biz onu sezonun son maçı diye uğurlamak istedik, artık kararını kendisi verecek. Son kararını ailesiyle konuşarak verecek. Keşke devam etse diyorum" şeklinde yanıtladı.

Senin için hazırladığımız haberler