Tahir Karapınar: "Fenerbahçe'nin çok büyük planlamaya ihtiyacı var"

16.06.2020 - 22:11 | Son Güncellenme: 16.06.2020 - 22:48

Tahir Karapınar: "Fenerbahçe'nin çok büyük planlamaya ihtiyacı var"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Tahir Karapınar, Trabzonspor'a 3-1 kaybettikleri Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçı sonrası açıklamalarda bulundu. 

"Deniz özür diledi"

Yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Karapınar, "Çok iyi hazırlanmıştık. Bizim için çok önemli bir maçtı. İki Trabzonspor maçında yediğimiz gibi basit goller yedik. Bizim yediğimiz goller bu futbolcu topluluğuna yakışmıyor. Deniz Türüç maç sonu soyunma odasında takım arkadaşlarından özür diledi. Deniz'i oyundan çıkarırken bazı planlar yapmıştık ama olmadı" dedi. 

"Emre'yi tahrik ettiler"

Maç içinde Emre'yi tahrik ettiklerini vurgulayan Tahir Karapınar, "Bizim için kötü bir sonuç. Aslında tüm planlarımızı yapmıştık. Maçın başında planlarımız sekteye uğradı. Daha önceki Trabzonspor maçlarımızdaki gibi basit goller yedik. Sörloth ve Pereira profesyonel oyuncular, Emre'yi tahrik ettiler ve oyundan atılmasına sebep oldular, Emre bizim için önemli bir oyuncuydu. Oyunu değiştirmek için Mehmet Ekici'yi aldık, o da iyi işler çıkardı. Deniz'i çıkardık, maçtan önceki planımız Ferdi'yi alalım ortalarla ve çift santrfora dönelim. Fenerbahçe'nin gelecek sezon yapılanmaya ihtiyacı var." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler