Tahir Karapınar'dan sağ bek kararı

11.06.2020 - 10:54 | Son Güncellenme: 11.06.2020 - 10:55

Kayserispor maçında 3 puandan başka bir sonuç düşünmeyen Fenerbahçe'de sağ bek pozisyonunda görev alacak isim belli oldu. Fenerbahçe'nin çiçeği burnundaki teknik patronu, Dirar'ı bu pozisyonda oynatmayı planlıyor.

Fenerbahçe’de Maurico Isla ile yollar ayrıldı. Isla ile yolların ayrılmasının ardından sağ bek pozisyonunda kimin oynayacağı sorusu sorulmaya başladı. Teknik Direktör Tahir Karapınar, sağ bek pozisyonu için kararını verdi.

Dirar kendi pozisyonuna dönmüş olacak

Fenerbahçe'de sezonun genelinde pozisyonunun aksine sol bekte görev yapan Nabil Dirar, yeniden sağ bekte oynayacak. Sarı-lacivertlilerde Şilili futbolcu Mauricio Isla'nın ayrılışının ardından Dirar, yeniden kendi pozisyonuna dönmüş olacak.

Defansın solunda kim oynayacak?

Savunmanın sol tarafında Hasan Ali Kaldırım'ın yokluğunda ise Simon Falette ya da Deniz Türüç'ün forma giymesi bekleniyor. Simon Falette'in sol bekte oynama durumunda ise savunmanın göbeğinde Serdar Aziz-Luiz Gustavo ikilisi görev alacak. Teknik heyetin sol bekte tercihi Deniz Türüç olması durumunda da stoper tandemi Serdar Aziz-Simon Falette ikilisinden oluşacak.

Senin için hazırladığımız haberler