Tahir Kum açıkladı! Servet Yardımcı’ya kaset operasyonu!

Arif Can Yıldız
12.07.2024 - 22:15 | Son Güncellenme: 12.07.2024 - 22:38

Servet Yardımcı’nın yaptığı çarpıcı açıklamayla birlikte TFF Başkan Adaylığından çekilmesinin ardından Gazeteci Tahir Kum, gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Tahir Kum açıkladı! Servet Yardımcı’ya kaset operasyonu!

AJANSSPOR HABER

Servet Yardımcı’nın TFF Başkan Adaylığından çekilerek UEFA’daki görevinden istifa etmesi Türk futbol gündeminin ana maddesi olmuş durumunda. Gazeteci Tahir Kum ise Sansürsüz Futbol’da Aydın Cingöz ile beraber gündemi değerlendirdi.

İngilizce’ye çevirmişler!

Gazeteci Tahir Kum çıktığı yayında; Servet Yardımcı’nın 10 Haziran’da düzenlediği basın toplantısında “Ben bu ülke için birçok takım UEFA kupalarına gidemeyecekken devreye girdim, oradaki ağırlığımı kullandım ve onlara Avrupa izni aldım" demesini... "Ben bu ülkeye kupa maçlarını getirdim. Ben bu ülkeye Konferans Ligi, toplantı getirdim" sözlerini İngilizce’ye çevrilerek kasetin UEFA’ya gönderildiğini söyledi.

Büyükekşiye destek veren kulüpler 

Öte yandan Tahir Kum, mevcut TFF Başkanı ve başkan adayı Mehmet Büyükekşi’ye; Gaziantep FK, Başakşehir, Erokspor, Kayserispor, Eyüpspor ve Rizespor’un destek verdiğini söyledi.

Telefonla aradılar

Aynı yayında bulunan Aydın Cingöz iddiasında; Rizespor’un Servet Yardımcı’ya destek vermek istediğini ancak Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ın Karadeniz ekibinin arayıp “Büyükekşi’yi destekleyeceksiniz” dediğini belirtti.

Senin için hazırladığımız haberler