Tahkim Kurulu Başkanı Murat Balcı kimdir?

06.09.2019 - 02:04 | Son Güncellenme: 14.03.2020 - 10:24

Tahkim Kurulu Başkanı Murat Balcı kimdir?

Tahkim Kurulu Başkanı Murat Balcı kimdir, hangi takımlı? Türkiye Futbol Federasyonunda (TFF) bazı kurulların başkan ve üyeleri belirlenmişti. Peki, Murat Balcı kimdir, hangi takımı tutuyor? İşte detaylar...

 

Murat Balcı kimdir, hangi takımı tutuyor? 

1980 yılında Rize’de doğan Balcı ilk ve orta öğrenimlerini Rize’de tamamlamıştır. 1998 yılında Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde üniversite eğitimine başlamıştır. 2002 yılında lisans eğitimini, “Devlet hesabına yapılan alım ve satımlara fesat karıştırma suçu” adlı teziyle yüksek lisans eğitimini, “Türk Ceza Kanunu’nda Uyuşturucu Madde Ticareti Suçları” adlı teziyle 2009 yılında doktorasını tamamlamıştır.

2010 yılında Doğuş Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde Ceza ve Ceza Muhakemesi Hukuku Anabilim Dalında Yardımcı Doçent olarak göreve başlamıştır. 2013 yılında Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Ceza ve Ceza Muhakemesi Hukuku Anabilim Dalında çalışmaya başlamış olup 2014 yılında Üniversiteler Arası Kurul’dan “Ceza Muhakemesinde Hüküm ve Çeşitleri” adlı özgün eseriyle Doçent unvanını almıştır.

İdari olarak İstanbul II No’lu Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu üyeliği, İstanbul II No’lu Yenileme Alanları Kurulu Başkanlığı ve Kültür Varlıklarını Koruma Yüksek Kurulu üyeliği yapmıştır. 2012 yılında Türkiye Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu üyeliğine seçilmiştir. Bu kurulda halen Başkan vekili olarak görevine devam etmektedir.

Avukatlık mesleğine 2004 yılında kurmuş olduğu Üsküdar’da bulunan bürosunda başlamış olup 2013 yılında İstanbul, Kadıköy, Koşuyolu’nda BATU Hukuk Avukatlık ve Danışmanlık ofisini kurmuş olup halen avukatlık mesleğini sürdürmektedir. (Batulaw)

Tahkim Kurulu Başkanı Murat Balcı, doçent doktor.

Senin için hazırladığımız haberler