TFF Tahkim Kurulu Başkanı'nın Oğlu Galatasaray Üyesi Oldu! Beratı Özbek Verdi

Akın Ungan
22.01.2023 - 19:19 | Son Güncellenme: 22.01.2023 - 19:37

TFF Tahkim Kurulu Başkanı İsmail Rüştü Cirit'in oğlu Av. Muzaffer Enes Cirit, Galatasaray üyesi oldu. Cirit'in üye beratını Dursun Özbek verdi. Detaylar...

TFF Tahkim Kurulu Başkanı'nın Oğlu Galatasaray Üyesi Oldu! Beratı Özbek Verdi

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'in zirvesinde yer alan Galatasaray, yeni üyeleri için berat töreni düzenledi. Galatasaray Lisesi'nde yapılan törende yeni üyelere beratları verilirken bir kişi dikkat çekti.

Tahkim Kurulu'nun oğlu üye oldu

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu Başkanı İsmail Rüştü Cirit'in oğlu Av. Muzaffer Enes Cirit, Galatasaray Kulübü üyesi oldu. Cirit'in üye beratını Dursun Özbek takdim etti.

Özbek açıklama yaptı

Toplantıya Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Aydın Özbek, Yönetim Kurulu Üyeleri, Galatasaray Spor Kulübü Divan Kurulu Başkanı Aykutalp Derkan ve üyeler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Galatasaray Başkanı Dursun Özbek açıklamalarda bulundu.

İlgini Çekebilir
Rıza Çalımbay'dan Galatasaray'a: "Uğur'u vermeyeceğiz!"
Habere Git

Dursun Özbek, "Değerli Galatasaraylılar, saygıdeğer hanımefendiler, beyefendiler hepinize saygılarımı ve selamlarımı gönderiyorum. Bugün kulübümüze yeni katılan üyelerin beratlarını vermek üzere düzenlediğimiz berat takdim toplantısına hepiniz hoş geldiniz" diyerek, konuşmasına başladı.

"Yeni üyelerimizin yüzünde sevinç, gurur ve heyecan var"

Açıklamasına devam eden Özbek, "Yeni üyelerimizin yüzünde büyük bir sevinç, gurur ve heyecan var. Olması gereken de bu. Böyle büyük bir spor kulübüne üye olmanın gururunu hep birlikte yaşıyoruz ve yaşayacağız. Yeni üyelerimize hoş geldiniz diyorum" dedi.

"Galatasaray vatanını, hürriyetini seven insanların topluluğudur"

Galatasaray Başkanı, "Bize böyle güzel kulübü kuran, Ali Sami Yen Bey’den başlayarak hizmet vermiş herkese minnet ve şükranlarımı gönderiyorum. Galatasaray Spor Kulübü vatanını, hürriyetini seven insanların topluluğudur" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
"Galatasaray'ın yaş ortalaması çok yüksek... Ergün Penbe'ye bile gel diyebilir"
Habere Git

"Cumhuriyetin 100’ü Galatasaray’dır"

Cumhuriyetin 100. yılına dikkat çeken Özbek, "Cumhuriyetin 100. yılını kutladığımız şu dönemde geçmişimize, yaptıklarımıza bakarak diyoruz ki cumhuriyetin 100’ü Galatasaray’dır. Galatasaray Spor Kulübü Türk insanına en büyük gururları ve heyecanları yaşatmış bir kulüptür. Galatasaray’ın birlikteliği bu zaferlerin aydınlatıcısı olmuştur" diye konuştu.

"Yeni üyelerimizle birlikte bu halatı hep birlikte çekeceğiz"

Yeni üyelere seslenen Dursun Özbek, "Gündüz Kılıç Ağabeyimiz, 'Galatasaray bir halatı hep beraber çeken, hep beraber sevinip hep birlikte üzülenlerin takımıdır' demiştir. Değerli yeni üye kardeşlerim, buradaki mesaj şu. Galatasaray hep birlikte, tek yumruk halinde olun demiştir. Yeni üyelerimizle birlikte bu halatı hep birlikte çekeceğiz" dedi.

"Hedefimiz tek, Galatasaray’ı başarıya taşımak"

Özbek, son olarak şunları kaydetti: "Galatasaray Spor Kulübü’nde bulunduğunuz sürece sevgi ikliminden hiç ayrılmayın. Galatasaraylı birbirini eleştirir, önerisini getirir. Bunları yaparken hiçbir zaman sevgi ikliminin dışına çıkmaz, küslük olmaz. Hedefimiz tek. Galatasaray’ı başarıya taşımak"

Senin için hazırladığımız haberler