Tahkim son kararı verdi! Ali Koç ve Fenerbahçe...

Akın Ungan
01.12.2023 - 18:05 | Son Güncellenme: 01.12.2023 - 18:08

Son dakika haberleri | TFF Tahkim Kurulu, PFDK'nın Fenerbahçe ve Ali Koç'a verdiği cezaların onandığı açıklandı. İşte tüm detaylar...

Tahkim son kararı verdi! Ali Koç ve Fenerbahçe...

AJANSSPOR HABER

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun (PFDK) Fenerbahçe ile Ali Koç'a verdiği cezaların onandığını açıkladı.

Tahkim Kurulu, 329 bin liralık para cezasını onadı

TFF'den yapılan açıklamada, "Fenerbahçe Futbol A.Ş.’nin taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle FDT’nin 52/2. maddesi uyarınca 224.000,00 TL para cezası ile cezalandırılmasında sübut, hukuki niteleme ve cezanın tayini bakımından bir isabetsizlik bulunmadığı anlaşıldığından, başvurunun reddi ile kararın onanmasına, oybirliği ile

Fenerbahçe Futbol A.Ş.’nin merdiven boşluklarının boş bırakılmamasından dolayı ve bu eylemin aynı sezon içinde 2. kez gerçekleştirilmesi nedeniyle FDT’nin 49/3. maddesi uyarınca 105.000,00 TL para cezası ile cezalandırılmasında sübut, hukuki niteleme ve cezanın tayini bakımından bir isabetsizlik bulunmadığı anlaşıldığından, başvurunun reddi ile kararın onanmasına, oybirliği ile" onandığını açıkladı.

İlgini Çekebilir
Şoke eden olay! Yıldız oyuncu taraftarla tartıştı, güvenlikler zor durdurdu
Habere Git

Başkan Ali Koç'un cezası onandı

TFF'den yapılan açıklamaya göre Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'un da cezasını onadı. Yapılan açıklamada, "Fenerbahçe Futbol A.Ş. Başkanı Ali Yıldırım Koç’un 03.11.2023 tarihinde bir TV programında ve 05.11.2023 tarihinde Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu’nda yapmış olduğu konuşmalarında yer alan sportmenliğe aykırı hareketi ve Hakem ve Diğer Müsabaka Görevlileri Hakkındaki Açıklamaları nedeniyle FDT’nin 36/1-b, 38/2. ve 10/2. maddeleri uyarınca 45 gün hak mahrumiyeti ve 210.000,00 TL para cezası ile cezalandırılmasında sübut, hukuki niteleme ve cezanın tayini bakımından bir isabetsizlik bulunmadığı anlaşıldığından, başvurunun reddi ile kararın onanmasına, oybirliği ile onaylandığını" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler