Tahsin Çoban: “Başakşehir deplasmanından mutlu dönmek istiyoruz”

İsa Kethüda
20.12.2021 - 13:58 | Son Güncellenme: 20.12.2021 - 13:59

Giresunspor Yönetim Kurulu Üyesi Tahsin Çoban, Medipol Başakşehir ile oynayacakları maçtan iyi bir sonuçla ayrılmak istediklerini söyledi.

Tahsin Çoban: “Başakşehir deplasmanından mutlu dönmek istiyoruz”

Altay galibiyetinin moraliyle Başakşehir karşısına çıkacaklarını ifade eden Çoban, yaptığı açıklamada, “Takım olarak son haftalarda yükselen bir grafiğimiz var. Son 5 maçta 4 galibiyet elde ettik. 


"Oyuncularımıza ve teknik heyetimize güvenimiz tam"

Şimdi önümüzde Başakşehir maçı var. Rakibimiz de son derece formda. Başakşehir’in gücüne saygı duyuyoruz anca kimseden çekinmiyoruz. Süper Lig’in iki yükselişteki takımını karşı karşıya getirecek zorlu 90 dakikada Giresunspor’a yakışır bir futbolla taraftarlarımızı sevindirecek bir sonuç almak istiyoruz. Takımımızda moraller yerinde. Oyuncularımıza ve teknik heyetimize güvenimiz tam. İstanbul deplasmanından güzel bir sonuçla evimize dönmek amacındayız” diye konuştu.

Eksikler takıma dönüyor

Zorlu maç öncesi tedavisi süren Erol Can Akdağ dışında önemli bir eksikleri olmadığını aktaran Çoban, Altay maçında cezaları nedeniyle oynayamayan Flavio ve Zeki Yavru’nun da teknik direktör Hakan Keleş’in görev vermesi halinde Başakşehir maçında oynayabileceklerini sözlerine ekledi.

Senin için hazırladığımız haberler