68 Aksaray Belediyespor Maçından Sonra Bursaspor'dan Tahsin Tam Açıklama Yaptı

Akın Ungan
10.08.2022 - 16:09 | Son Güncellenme: 10.08.2022 - 16:16

TFF 2. Lig ekiplerinden Bursaspor Teknik Direktör Tahsin Tam, 68 Aksaray Belediyespor’la oynanan ve 2-1 kazanılan hazırlık maçı ile ilgili konuştu.

68 Aksaray Belediyespor Maçından Sonra Bursaspor'dan Tahsin Tam Açıklama Yaptı

Bursaspor Teknik Direktörü Tahsin Tam, hem son hazırlık maçını hem de takımın son durumunu değerlendirdi. Hazırlıklarına Afyon’da oldukça verimli devam ettiklerini dile getiren 53 yaşındaki teknik adam, 68 Aksaray Belediyespor’la oynanan maçla ilgili konuştu.

"Ortaya koyduğumuz oyun bizi mutlu etmedi"

Teknik Direktör Tahsin Tam, “Bambaşka iki devre gözlemledik. İlk devre istediklerimizi ortaya koyamadık. Geçişleri sağlayamadık. Özgüven eksikliği göze çarptı. Takım olarak ortaya koyduğumuz oyun bizi mutlu etmedi." ifadelerini kullandı.

"Kendimizi eleştirmek adına önemliydi"

Sözlerine devam eden teknik adam, "Futbolcularımızı tanıyacağız. Hepsi gelişime açık oyuncular. Yetenek sadece iyi bir çalım değil. Yetenek bir çok faktör arar. Yüksek konsantrasyon ister. Cesur ve özgüven sahibi olmaktır. Biz gençlerimize güveniyoruz. Bunlar hazırlık maçı. Alt liglerde bu maçlar zor geçer. Biz her maçı her antrenmanı aynı ciddiyetle yaşamak istiyoruz. İkinci yarıda daha özgüvenliydik ve kazandık. Hem oyuncularımızın hem de bizler de kendimizi eleştirmek adına önemliydi." dedi.

"Eskişehirspor’dan istek geldi"

Eskişehirspor’la hazırlık maçı oynamaları gündeme gelen Bursaspor’un bu durumu ile ilgili konuşan Tam, “Eskişehirspor’dan bir istek geldi. Ama biz hazırlık maçlarımızı doldurmuş durumdayız. Tarihler pek uygun gözükmüyor ama uygun bir opsiyon bulursak değerlendirebiliriz” açıklamasını yaptı.

Maçta sakatlanan Kubilay Sönmez'in son durumu

Kubilay Sönmez’in son hazırlık maçında sakatlanmasıyla ilgili de detay veren tecrübeli çalıştırıcı, “Kubilay Sönmez'in kasığında hafif sakatlık var. Önemli değil. Koruma amaçlı bir kaç antrenmana çıkartmayacağız” dedi.

"Furkan Emre Ünver’in 0.8 milimlik bir açığı kalmış"

Tahsin Tam son olarak Furkan Emre Ünver’le ilgili şunları söyledi: “Furkan Emre Ünver’in 0.8 milimlik bir açığı kalmış. Onunla ilgili 3-4 günlük bir tedavi süreci var. Tam dönmesini istiyoruz. Risk almak istemiyoruz. Bir kaç günü kaldı. O da aramızda olacak.”

Senin için hazırladığımız haberler