Takas iddiası! Beşiktaş ve Everton…

18.02.2021 - 16:48 | Son Güncellenme: 18.02.2021 - 16:53

Beşiktaş haberleri… Premier Lig ekiplerinden Everton’ın, flaş bir takas teklifi ile Beşiktaş’ın kapısını çaldığı iddia edildi. Peki Everton, Beşiktaş’tan kimi istedi? Everton, takas karşılığında hangi futbolcuyu Beşiktaş’a önerdi? Detaylar haberimizde…

Takas iddiası! Beşiktaş ve Everton…

İngiltere Premier Ligi’nde Carlo Ancelotti önderliğinde büyük bir çıkış yakalayan Everton’ın, bu sezon Süper Lig’de Sergen Yalçın liderliğinde oynadığı futbolla dikkat çeken Beşiktaş’a flaş bir takas teklifinde bulunduğu öne sürüldü.

Fanatik’in haberine göre Everton, kiralık olarak Beşiktaş’a gönderdiği Cenk Tosun karşılığında, bu sezon gösterdiği etkili performansla göz dolduran Cyle Larin’i istediği belirtildi.

Teklifi değerlendiren Beşiktaş yönetiminin ise, kararını sezon sonunda vereceğini Merseyside ekibine ilettiği öne sürüldü.

Bu sezon ilk Süper Lig maçında iki gol atan Cenk’in etkili performansının sürmesi halinde, Kara Kartal’ın bu teklifi kabul edebileceği bildirildi.

2014-2018 yılları arasında, siyah-beyazlı forma ile geçirdiği başarılı dört yılın ardından 26 milyon Euro bonservis bedeliyle Everton’a transfer olmuştu. Tecrübeli yıldız İngiltere’de pek fazla varlık gösterememesine rağmen, ara transfer döneminde kiralık olarak geri döndüğü Beşiktaş ile ilk maçında iki gol atmayı başardı.

Öte yandan, geçtiğimiz günlerde Radyospor’a konuk olan ve Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'ye çok yakın isimlerden biri olan Yılmaz Canpolat, Kanadalı golcü Cyle Larin’e devre arasında bir İngiliz ekibinden 15 milyon Euro’luk teklif geldiğini belirtmişti.

Senin için hazırladığımız haberler