Takasla geldi, takasla gidiyor!

10.04.2020 - 17:51 | Son Güncellenme: 10.04.2020 - 17:51

Sezon başında İtalyan ekibi Juventus'tan, 65 milyon euro+Danilo karşılığında Manchester City'ye takaslanan Joao Cancelo,  yine bir takas paketi içerisinde. 25 yaşındaki oyuncuya bu sefer talip olan takım ise İspanyol dev Barcelona.

The Telegraph'nin haberine göre Barcelona, City'de forma şansı bulamayan Joao Cancelo'nun peşine düştü. Takımdaki bazı oyuncuların yaşlanmaya başlaması ve bir süredir sağ bek sıkıntısı çektiği görülen Barcelona'nın transferi gerçekleştirmek için Nelson Semedo'yu feda etmeye hazırlanıyor.

"Kyle Walker'ın yedeği..."

Öte yandan Joao Cancelo'nun takımdan ayrılması durumunda Kyle Walker'ın yedeği konumunda bir sağ beke ihtiyacı olan Manchester ekibinin de 26 yaşındaki Nelson Semedo'ya sıcak baktığı ifade ediliyor. Henüz takasın içeriğiyle alakalı detaylı bir
bilgi gelmese de Barcelona'nın İngiliz kulübüne bir miktar bonservis bedeli ödeyeceği düşünülüyor. Takasın gerçekleşmesi halinde Joao Cancelo'nun takasla başlayan Manchester kariyeri, takasla sona erecek. 

Portekizli oyuncu Joao Cancelo, bu sezon tüm kulvarlarda City formasıyla 24 maça çıkarken, 1 gol ve 1 asistlik performans gösterdi. Barcelonalı Nelson Semedo'nun ise bu sezon 29 maçta 5 asisti bulunuyor.

Senin için hazırladığımız haberler