Takım arkadaşları Samatta’ya sahip çıktı

03.03.2021 - 11:16 | Son Güncellenme: 03.03.2021 - 11:20

Fenerbahçe haberleri... Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe forması giyen ve son golünü Kayserispor'a atan Tanzanyalı forvet Mbwana Samatta'ya takım arkadaşları sahip çıktı. İşte detaylar...

Takım arkadaşları Samatta’ya sahip çıktı

AJANSSPOR-HABER

Fenerbahçe’de bir süredir gol atma başarısı gösteremediği için üzgün olan Samatta’ya takım arkadaşlarından büyük destek geldi.

Takım arkadaşlarından Samatta'ya sürpriz

Trabzonspor maçının dönüş yolunda son dakikalarda kaçırdığı net gol pozisyonu için oldukça moralsiz olduğu gözlenen Tanzanyalı golcüyü takım arkadaşları uçakta alkışlarla karşılayarak sürpriz yaptılar.

 “Samatta ortaya üçlü çektir tayfaya”

 “Samatta ortaya üçlü çektir tayfaya” tezahüratları ile karşılanan yıldız oyuncuya önce üçlü çektirmenin ne olduğu anlatıldı. Sonra tüm takımın Tanzanyalı golcü için yaptığı tezahüratlarla uçakta büyük bir coşku hakim oldu.

Destek Samandıra’da da sürdü

Samatta’ya destek Samandıra’da da sürdü. Takım arkadaşlarının sürekli moral verdiği yıldıza, teknik direktör Erol Bulut ve sportif direktör Emre Belözoğlu da sahip çıktı.

Bu destek karşısında çok mutlu olan Samatta antrenmanlar dışında yaptığı ekstra çalışmalar ile de beğeni topluyor. Performansını artıracağına İnanan Samatta taraftarların desteği ile de moral buluyor. Golcü oyuncu antrenmanlar dışında da beslenmesi ve yaşam tarzı ile kendine çok dikkat ediyor.

22 maç 5 gol

Bu sezon sarı-lacivertli takım ile 22 maça çıkan Samatta 5 gol kaydetti. 

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler