Fortaleza takım otobüsüne bomba atıldı! 6 oyuncu hastanelik oldu

İsa Kethüda
22.02.2024 - 13:11 | Son Güncellenme: 22.02.2024 - 14:56

Brezilya'da Sport Recife ile Fortaleza arasında oynanan maç sonrası taraftarlar Fortaleza takım otobüsüne bomba attı ve 6 futbolcu hastanelik oldu. Detaylar.

Fortaleza takım otobüsüne bomba atıldı! 6 oyuncu hastanelik oldu

AJANSSPOR-HABER

Brezilya Copa do Nordeste'de Sport Recife ile Fortaleza arasında oynanan ve 1-1 berabere biten karşılaşma sonrası Fortaleza takım otobüsüne saldırı gerçekleşti.

Taraftarlar Fortaleza takım otobüsüne saldırdı

Brezilya basınında yer alan haberlere göre; taraftarlar, Sport Recife karşılaşması sonrası Fortaleza takım otobüsüne saldırı gerçekleştirdi.

Otobüse bomba atıldı

Saldırıda taraftarların takım otobüsüne taş ve bomba attığı, ayrıca 6 oyuncunun da hastanelik olduğu belirtildi. 

Thiago Galhardo canlı yayın açtı, yardım istedi

Fortaleza'nın forvet oyuncusu Thiago Galhardo, saldırıya uğradıkları anda sosyal medya hesabından canlı yayın açtı ve yetkililerden yardım istedi.

Yaralanan futbolcular belli oldu

Fortaleza takımında yararlanan futbolcuların Titi, Britez, Joao Ricardo, Sasha, Dudu ve Escobar olduğu ifade edildi. Kulübün CEO'su Marcelo Paz, başkan Alex Santiago ve yönetim kurulu üyeleri sporculara hastaneye kadar eşlik etti. Takımın geri kalan oyuncuları ise otele döndü.

"Dudu burada kan kaybediyor"

Olaylar ile ilgili bir açıklama yapan CEO Marcelo Paz, "Oyuncularımıza vurdular. Dudu burada kan kaybediyor. Bu çok saçma. Bu Brezilya futboluna yakışmıyor. Burada hepimiz kızgın ve öfkeliyiz" dedi.

Saldırının, Atacadao dos Presentes yakınındaki Curado mahallesi civarında gerçekleştiği öğrenildi.

Senin için hazırladığımız haberler