"Takım santra bile yapamıyor"

14.09.2017 - 16:12 | Son Güncellenme: 14.09.2017 - 16:12

"Takım santra bile yapamıyor"

Fenerbahçe Spor Kulubü'nün eski yöneticilerinden Hulusi Belgü, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'a konuştu. İşte o açıklamalar

"Transferler geç yapıldı"

"M.Başakşehir maçında Fenerbahçe kötü iki gol yedi. Kerim Frei çok iyi vurdu ona kimse bir şey yapamazdı. Diğer iki golde acemilik vardı. Takım bütünlüğü ile ilgili sıkıntı olduğunda santra yapılırken bile anlıyorsunuz."

"Transferlerin geç yapılmasından kaynaklanıyor. Ben bunları çok yaşadım. Mesela 1998 yılında da yaşandı. TSYD kupasında Galatasaray’a kaybettik Murat Yakın geldi, Beşiktaş’a yenildik Moldovan’ı aldık. İlk golde alan savunması yapıyor Fenerbahçe. Fakat altı oyuncu da aynı yerde sabit duruyor."

"Başkan hapiste iken Aykut Kocaman adeta başkan gibi davrandı. Fenerbahçe’yi çok seviyor. Ben açıkçası geri döneceğini sanmıyordum ama öyle büyük bir sevgisi varmış ki geri döndü."

 

"Aykut Kocaman’a kötü teknik direktör demek haksızlık olur. Konya’da kazandığı kupa, Fenerbahçe’de aldığı şampiyonluk ile kendini ispat etmiştir."

"Aziz Bey genel kurul kararı aldığı zaman bir çok şeyi planlar ve o şeklide karar alır"

"Fenerbahçe bu sezonu kötü bir sonuçla kapatırsa taraftar ve kongre üyelerinin baskısına dayanamaz. Türkiye’de seçimleri en iyi bilen iki-üç isimden biri Aziz Yıldırım. Kendisi TFF seçimlerinden de etkili olur. Aziz Bey genel kurul kararı aldığı zaman bir çok şeyi planlar ve o şeklide karar alır. Bu konuya çok hakim."

"Janssen iyi oyuncu"

"Hepimizin en büyük arzusu başarılı bir şekilde sezonu kapatması ve Şampiyonlar Ligi’ne katılması. FFP konusunda Fenerbahçe sattığı futbolcu kadar oyuncu alabiliyor. Maaş konusunda da aşmamaları lazım."

"Janssen hakkında Feyenoord başkanı benim arkadaşım onu aradım.  'Çok pahalı ama iyi bir oyuncu alıyorsunuz' dedi. AZ Alkmaar performansı iyiydi umarım bizim takımda da bunu tekrar eder. Fakat satın alma opsiyonu inşallah vardır yeni bir Lens vakası olmasın"

"Aziz Yıldırım yarışa girecek gibi gözüküyor"

"Aldığım duyumlar nedeniyle Aziz Yıldırım %100 aday olacak. Ali Koç konusunda çok net bilgim yok. Çok önemli şeyler yaptı ama artık güzellikle bırakmak lazım. Keşke yarışa girmese ama girecek gibi gözüküyor."

Senin için hazırladığımız haberler