"Takımdan memnunum"

19.09.2020 - 21:42 | Son Güncellenme: 19.09.2020 - 21:44

Antalyaspor'un teknik direktörü Tamer Tuna, Beşiktaş maçı sonrası neler söyledi? İşte detaylar...

Antalyaspor'un teknik direktörü Tamer Tuna, 1-1 berabere kaldıkları Beşiktaş maçının ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Koronavirüse yakalanan Sergen Yalçın'ın bir an önce iyileşmesini umduğunu ifade eden Tamer Tuna, "Sergen Hoca'nın burada olmasını çok isterdim. Umarım bir an önce geri döner. Uzun yıllar Beşiktaş'ın başında kalacaktır"

"Takımdan memnunum"

Takımının golünü atan Gökdeniz'i tebrik eden deneyimli teknik adam, "İlk yarı istediğimiz şeyi yaparak devam ettik. Topu Beşiktaş'a bırakmak istedik ama çok izin verdik gibi oldu. Kontrolü iyi yapabiliyoruz. Topa sahip olduğumuzda o kadar yararlanabileceğimiz zaaflar vardı ki, onları değerlendiremedik. Gökdeniz'i ayrıca tebrik ederim. Ben de kenar mahallelerden geldim. Oyun özelliği ve gol atmış olması beni memnun etti. Büyük potansiyeli var. Ancak erken konuşmamak lazım. Podolski'nin Nuri ile iletişimi, onun dışında top tekniği yüksek oyuncuların yaptığı güzeldi. İkinci golü yemediğimizde kazanabileceğimizi oyun bize gösterdi. Bugün buradan 1 puan kazandık. Göreve başladıktan sonra hiç deplasmanda yenilmemiştik. Bugün bu alışkanlığın da enerjisi vardı. Takımdan memnunum" dedi.

"Sangare için Fenerbahçe ile anlaşma sağlandı"

Nazım Sangare için Fenerbahçe ile anlaşıldığını söyleyen Tuna, "Nazım Sangare, daha önce Beşiktaş ile görüştü. Başkanımız açıklamayı yapmıştı. Fenerbahçe ile kulübümüz anlaştı. Nazım da karar vermeli. Biraz da onun sorununu yaşadık. Düne kadar taktik oyunlarda o vardı. Bünyamin'i sağ beke çektik. Son durumu, karar verecek" diyerek sözlerini noktaladı.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler