"Takımımız belki de bir mucizeyi gerçekleştirdi"

13.12.2015 - 13:05 | Son Güncellenme: 13.12.2015 - 13:05

Antalyaspor Basın Sözcüsü Hasan Ali Ceylan, Spor Toto Süper Lig'de 3-2 kazandıkları Mersin İdmanyurdu maçında, zoru başardıklarını söyledi.

 Ligde 6 haftanın ardından galibiyet elde eden Antalya temsilcisinin basın sözcüsü Ceylan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Takımımız belki de bir mucizeyi gerçekleştirdi. 2-0 yenik duruma düşmemize ve 10 kişi kalmamıza rağmen, olağanüstü bir mücadele örneği göstererek 3-2 kazandık. Antalyaspor her zaman böyle oynamalı. Böyle oynadığı takdirde de ligi çok daha iyi yerlerde bitirecektir" diye konuştu. 

Samuel Eto'o'nun iyi bir profesyonel olduğunu vurgulayan Ceylan, Kamerunlu futbolcunun takım için elinden gelenin en iyisi yapmaya çalıştığını belirtti.

Eto'o'nun, Mersin İdmanyurdu mücadelesinde muhteşem bir gol attığını ifade eden Antalyasporlu yönetici, "Performansının aynı şekilde devam edeceğini umuyoruz" dedi. 

Öte yandan, Yusuf Şimşek'le yolların ayrılmasının ardından yeni teknik direktör konusunu değerlendirdiklerini kaydeden Ceylan, acil karar vermek istemediklerini sözlerine ekledi. 

Senin için hazırladığımız haberler