"Takımımızdaki en hırslı isimler Hakan Arslan, ben ve Caner olabilir"

Orhan Gülek
26.10.2021 - 21:00 | Son Güncellenme: 26.10.2021 - 21:09

DG Sivasspor’un başarılı futbolcusu Uğur Çiftçi, takımda herkesin çok iyi çalıştığını söyleyerek, en hırslı oyuncuların Hakan Arslan, Caner ve kendisinin olduğunu söyledi

"Takımımızdaki en hırslı isimler Hakan Arslan, ben ve Caner olabilir"

AJANSSPOR - HABER

DG Sivasspor’un başarılı futbolcusu Uğur Çiftçi, takımda herkesin çok iyi çalıştığını söyledi. Çiftçi, “Takımımızda çalışan sayısı çok fazla, bunu tek bir kişi için söylersem haksızlık olur. Genel olarak hepimiz çok iyi çalışıyoruz. Takımımızdaki en hırslı isimler Hakan Arslan, ben ve Caner olabilir” dedi.

Sivasspor’un 29 yaşındaki defans oyuncusu Uğur Çiftçi, kulübün resmi sosyal medya hesabından yayınlanan “Yiğidolar Cevaplıyor” programına konuk oldu. Çiftçi, merak edilen soruları yanıtladı.

"Takımımızda en yetenekli isimler Max Gradel ve Fayçal Fajr"

Takım hakkındaki düşüncelerini paylaşan Çiftçi, “Bizim takımda yakışıklı yok gibi ama yine de cevap vermek istiyorum. Caner Osmanpaşa ve Ziya Erdal yakışıklı. Takımımızda çalışan sayısı çok fazla, bunu tek bir kişi için söylersem haksızlık olur. Genel olarak hepimiz çok iyi çalışıyoruz. Takımımızdaki en hırslı isimler Hakan Arslan, ben ve Caner olabilir. Takımımızda en yetenekli isimler Max Gradel ve Fayçal Fajr” dedi.

“O maçı hiç unutamıyorum”

Kariyerinde hiç unutamadığı maçı açıklayan Çiftçi, “Kötü olarak hiç unutamadığım bir maçım var. Gaziantep ile oynuyorduk o zaman ben Gençlerbirliği’ndeydim. 2-0 öndeydik. Dakika 88 maç, 2-2 bitmişti o maçı hiç unutamıyorum. Yani bizim için kötü gitmişti. İyi olarak da Sivasspor-Trabzonspor maçı. Son dakika da gol atmıştım o maçı hiç unutamıyorum” ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler