Medipol Başakşehir'de Erdinç Sözer, Giresunspor Maçını Değerlendirdi

Orhan Gülek
24.04.2023 - 20:07 | Son Güncellenme: 24.04.2023 - 20:16

Süper Lig'de Başakşehir, Giresunspor'u 4-2 mağlup etti. Maç sonu Medipol Başakşehir Yardımcı Teknik Direktörü Erdinç Sözer değerlendirmede bulundu. İşte detaylar

Medipol Başakşehir'de Erdinç Sözer, Giresunspor Maçını Değerlendirdi

AJANSSPOR - HABER

Giresunspor, Spor Toto Süper Lig'in 31'inci haftasında Başakşehir'i konuk etti. Çotanak Stadyumu'nda oynanan müsabakada Zorbay Küçük görev aldı. Giresunspor, Başakşehir'e 4-2 mağlup oldu.

Karşılaşma sonrası Medipol Başakşehir Yardımcı Teknik Direktörü Erdinç Sözer açıklamalarda bulundu.

"Direnmeye çalıştık"

Maçta kaçan pozisyonlara dert yanan Sözer, "Beklediğimiz bir mücadele oldu. İlk yarı çok iyi taktiksel deplasman maçı yaptık. İkinci yarı farklı bir Giresunspor bekliyorduk ve beklediğimiz gibi oldu. Dirençli ve atak oynadı biz de direnmeye çalıştık. çok gol kaybettik." dedi.

"Uzun zamandır deplasmanda kazanamıyorduk"

Takımı bu maç göre hazırlandıklarını dile getiren Sözer, "Pozisyonları değerlendiremedik ancak bizim için çok önemli bir galibiyet oldu. Uzun zamandır deplasmanda kazanamıyorduk. Bu deplasmanda kazandığımız için mutluyuz. Takımımızı bu maç göre hazırlandık." ifadelerini kullandı.

Janujaz ve Figueiredo çiftledi

Başakşehir'e galibiyeti getiren golleri 16 ve 35. dakikalarda Janujaz ile 25 ve 45+2. dakikalarda Figueiredo kaydetti. Giresunspor'un gollerini 63 ve 90. dakikalarda Borja Sainz attı. 

Başakşehir, gelecek hafta doğrudan 3 puan alacak

Bu sonucun ardından Başakşehir puanını 48'e yükseltirken Giresunspor, 27 puanda kaldı. 

Başakşehir gelecek hafta normal fikstüre göre Hatayspor'la oynayacaktı. Hatayspor'un ligden çekilmesinden dolayı Başakşehir'in hanesine doğrudan 3 puan yazılacak. Giresunspor ise haftaya deplasmanda İstanbulspor'la karşılaşacak.

Senin için hazırladığımız haberler