Takımına SADIK Çiftpınar! Falette transferi...

08.02.2020 - 16:56 | Son Güncellenme: 08.02.2020 - 15:13

Fenerbahçe'de Sadık Çiftpınar'ın maaşında indirime gittiği ortaya çıktı. Falette'in lisansının çıkması için büyük fedakarlık. Ali Koç açıkladı...

Takımına SADIK Çiftpınar! Falette transferi...

Geçen sezon Yeni Malatyaspor formasıyla gösterdiği performansın ardından devre arasında Fenerbahçe'ye transfer olan ve 'Yerli Puyol' lakabını alan Sadık Çiftpınar, daha sonrasında maç içinde yaptığı hatalarla gözden düşmüştü.

 

Bu sezon Türkiye Kupası ve Süper Lig toplamında yalnızca 6 maça çıkabilen 27 yaşındaki stoper, 1 gol atma başarısı göstermişti. Düzenli olarak forma giyememesinin ardından taraftarlar da Sadık'la yolların ayrılmasını istiyordu.

 

"Sadık'a teşekkürler"

Fenerbahçe Ali Koç ise, Yüksek Divan Kurulu toplantısında yaptığı konuşmada Sadık Çiftpınar'a teşekkür etti. Koç konuyla ilgili, "Harcama limitlerimiz de diğer kulüplerle farklı ele alındı. Biz de değişik bankalarla görüştük. Bir yerle yaptığın başvuru kabul edildi, başka bir yerle bire bir aynısı yapılan başvuru kabul edilmedi. Verilen hak geri alındı. Hep denkleştirme mantığı. Nihat bey alaycı bir şekilde “Transfer yaptılar ya” diyor alaycı bir şekilde. Biz Falette’e lisans çıkartabildik. Futbolcumuz Sadık’a da teşekkür etmek istiyoruz. 300-400 bin TL de fedakarlık yaptı. Üstüne hiçbir şey yapamayacak hale getirdiler bizi. Son derece gönül kırıcı bir süreç yaşadık. Oradaki olay ‘Biz nasıl Fenerbahçe’ye transfer yaptırmayız?’" ifadelerini kullandı.

 

Eşinden paylaşım!

Sadık Çiftpınar'ın eşi Betil Çiftpınar, Ali Koç'un açıklamalarının ardından sosyal medya hesabından, "Çünkü biz FENERBAHÇELİYİZ" mesajını paylaştı. 

Sezonu kapattı

Sadık Çiftpınar ligin 15. haftasında sarı-lacivertlilerin Sivasspor ile oynadığı kritik mücadeleye ilk 11'de başlamış, ancak 22. dakikada sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalmıştı. Daha sonrasında yapılan tedavide 27 yaşındaki stoperin diz bağlarının koptuğu ve sezonu kapattığı ortaya çıkmıştı. 

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler