Takipçi "Niye geriye düştü" diye sordu, Çağdaş Atan cevap verdi

Feride Kara
31.12.2021 - 16:45 | Son Güncellenme: 31.12.2021 - 17:15

Sezona Alanyaspor ile başlayan üçüncü haftada takımı ile yollarını ayıran Çağdaş Atan sessizliğe bürünmüştü. Atan Twitter'dan takipçisine yanıt verdi.

Takipçi "Niye geriye düştü" diye sordu, Çağdaş Atan cevap verdi

AJANSSPOR-HABER

Aytemiz Alanyaspor'daki performansıyla büyük çıkış yapan ancak bu sezon başında işler iyi gitmeyince görevinden ayrılan Çağdaş Atan'ın ortalarda görünmemesi Twitter'da merak konusu oldu. İbrahim (@miharbion) isimli kişi, "Çağdaş Atan nasıl bu kadar geri plana düştü? Bence gayet iyi bir yıl geçirdi, heyecanlı biri, oyunu da heyecan vericiydi,? tabi daha yolun başında, kusursuz olmasını bekleyemezsiniz. Aklında şuan nasıl bir plan var acaba?" diye yazdı.

Çağdaş Atan: Tamamen benim tercihim

Bu sorulara kayıtsız kalmayan Atan, şu cevabı verdi: "Tamamen benim tercihim şuan ki durum. Aklına gelip beni düşünmen mutlu etti beni. İyi seneler yeni yılda görüşürüz" dedi. Soruyu soran İbrahim de "Ne demek hocam, eminim çoğu futbolsever ara sıra sizi düşünüyordur, ne yapıyor diye. İyi seneler" dedi.

Çok sayıda hoca gitti, ona teklif gelmedi mi?

Süper Lig'de çok sayıda kulüp teknik direktör değişikliğine gittiği halde Çağdaş Atan'ın Alanyaspor'dan sonra bir daha takım çalıştırmaması futbol kamuoyunun da sorguladığı konulardandı. Atan böylece herkesin merak ettiği soruya doğurdan cevap vermiş oldu.

Gazetecilerle 'Soru yok mu' tartışması

Aytemiz Alanyaspor'u çalıştırdığı dönemde medya mensuplarına karşı aşırı mesafeli davrandığı için eleştirilen Atan, bu yüzden protesto da edilmişti. Aralık 2020'de Beşiktaş'ı 2-1 yendiği maçın ardından basın toplantısına çıkan Atan'a tek bir soru bile gelmedi Atan, "Soru yok mu arkadaşlar" dedikten sonra büyük bir şaşkınlık içinde kalkıp gitmişti. Gazetecilerin bu tutumunun nedeni daha sonra ortaya çıkmıştı. Gazeteciler, Atan'a idmanları medyaya açmaması ve hiç röportaj vermemesi nedeniyle protesto amaçlı soru sormadıklarını açıklamıştı.

60 puanla 7. sırada bitirdi

Yeni Malatyaspor ve Beşiktaş'ta Sergen Yalçın'ın yardımcılığını yapan Çağdaş Atan, 2020-21 sezonunda Aytemiz Alanyaspor'un başına geçti. Atan, Akdeniz ekibiyle toplam 47 maça çıktı ve 1.51 puan ortalaması tutturdu. Atan yönetiminde Alanyaspor, 2020-21 sezonunu 60 puanla 7. sırada tamamlamıştı.

Senin için hazırladığımız haberler