Talasgücü Belediyespor zirveyi bırakmıyor

Akın Ungan
14.12.2021 - 11:40 | Son Güncellenme: 14.12.2021 - 12:36

Bölgesel Amatör Lig 3. Bölge 3. Grup karşılaşmalarında Talasgücü Belediyespor, Elbistanspor’u sahasında 2-1 yenerek, ligin zirvesindeki yerini sağlama aldı.

Talasgücü Belediyespor zirveyi bırakmıyor

Bölgesel Amatör Lig 3. Bölge 3. Grup’ta mücadele eden Talasgücü Belediyespor, Elbistanspor’u 2-1 yenerek, 7’de 7 yaptı. Bu galibiyetle puanını 21’e yükselten Talasgücü Belediyespor, Kayseri EMAR Grup’un berabere kalması sonucu, en yakın rakibiyle olan puan farkını 5’e çıkarttı.

Talas Belediye Başkanı ve Talasgücü Belediyespor Onursal Başkanı Mustafa Yalçın da Kulüp Başkanı Yunus İloğlu ile ve diğer yöneticilerle birlikte maçı tribünden takip etti. Galibiyet sonrası Teknik Direktör Halil Aslan ve futbolcuları tebrik eden Başkan Yalçın, şampiyonluk parolasıyla çıktıkları yolda emin adımlarla ilerlediklerini söyledi.

7 maçta 7 galibiyet

Takımının çok başarılı bir performans sergilediğine dikkat çeken Başkan Yalçın, “Takımımız, 7 maçta 7 galibiyet alarak, önemli bir başarıya imza attı. Bundan sonraki tüm maçlarda da aynı ciddiyetle hazırlanıp hedefimiz olan şampiyonluğa ulaşacağımıza yürekten inanıyorum. Bize bu mutluluğu yaşatan teknik heyeti ve futbolcularımızı tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

Gol krallığında zirvede!

Ligde birçok istatistiğin zirvesinde yer alan sarı-lacivertlilerin başarılı golcüsü Muhammed Özdemir, attığı 9 gol ile gol krallığı yarışında tepede yer alıyor. 7 maçta 9 gol atan Muhammed, 1.3 gol ortalamasına sahip.

Topladığı 21 puanla zirvede yalnız kalan Talasgücü Belediyespor, hafta sonu Ürgüp deplasmanına çıkacak. 13 puanla 3. sırada yer alan Ürgüpspor’a konuk olacak sarı-lacivertlilerde hedef, bu maçtan da 3 puanla ayrılmak olacak.
Ürgüp ilçe stadında oynanacak olan maç, Pazar günü saat 14.00’te başlayacak.

Senin için hazırladığımız haberler