Talha Timur Han kimdir kaç yaşında, ne iş yapar?

30.05.2020 - 21:09 | Son Güncellenme: 30.05.2020 - 21:09

Talha Timur Han kimdir kaç yaşında, ne iş yapar? Survivor'da Acun Ilıcalı, İnegöl Mobiliyum Mobilya AVM'den yarışmacılara ödül verileceğini açıkladı ve Talha Timur Han Bey'e teşekkür ederim dedi. Elazığ depreminde yaptıklarından bahsetti. Bunun üzerine Talha Timur Han hayatı gibi araştırmalar sıklaştı. Peki Talha Timur Han kimdir kaç yaşında, ne iş yapar?

Talha Timur Han kimdir kaç yaşında mesleği ne?  30 Mayıs Cumartesi Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler’de sunucu Acun Ilıcalı yarışmacılara dokunulmazlık oyunu ödülünün İnegöl Mobiliyum Mobilya AVM'den geldiğini belirtti ve Talha Timur Han’a teşekkür etti. Peki Talha Timur Han kimdir kaç yaşında, ne iş yapar?

TALHA TİMUR HAN KİMDİR?

Talha Timur Han, Mobiliyum AVM Yönetim Kurulu Başkanı. Bu akşam TV'de Tek Yürek programına katılan Talha Timur Han, İnegöl Mobiliyum Mobilya AVM olarak 50 bin lira destekte bulunacağını ifadet etti. Ve Elazığ'da evleri yıkılan, depremde zarar gören tüm ailelerimizin tüm mobilya ihtiyaçlarını karşılayacak.

Türkiye’nin ilk mobilya AVM’si olan Mobiliyum AVM, B etabının açılmasıyla birlikte toplamda yaklaşık 200 mağaza ile müşterilerine hizmet veriyor. Türkiye'nin ve Avrupa'nın en büyük mobilya alışveriş merkezi. 

Senin için hazırladığımız haberler