Talisca ateşi gemileri yakar mı? Beşiktaş onu geri istiyor

Akın Ungan
20.07.2024 - 10:01 | Son Güncellenme: 20.07.2024 - 10:13

Son dakika transfer haberleri | Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Al Nassr'da forma giyen eski oyuncusu Anderson Talisca'yı gündemine aldı. Detaylar.

Talisca ateşi gemileri yakar mı? Beşiktaş onu geri istiyor

Gelecek sezona şampiyonluk parolasıyla hazırlanan Beşiktaş transfer çalışmalarına devam ediyor. Kadrosuna Ciro Immobile, Rafa Silva, Gabriel Paulista gibi yıldız isimleri katarak dikkat çeken Siyah-Beyazlılar, rotasını eski futbolcusuna çevirdi.

Talisca Kartal'ın radarında

Beşiktaş, 2016-2018 yılları arasında Siyah-Beyazlılar'da kiralık oynayan ve gösterdiği performansla taraftarın sevgilisi haline gelen Anderson Talisca'yı transfer listesine aldı. Hasan Arat yönetiminin Talisca formülü belli oldu.

Talisca için Muçi gitmeli

Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, kulübün transfer çalışmaları hakkında açıklamada bulunmuş ve Anderson Talisca'nın gündeme gelebileceğini söylemişti. Yücel, Talisca'nın gelmesi için geçen sezonun devre arasında 10 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında kadroya katılan Ernest Muçi'nin takımdan ayrılması gerektiğine vurgu yapmıştı.

İlgini Çekebilir
Cenk Tosun'la neden sözleşme uzatılmadı? Mete Vardar'dan açıklama
Habere Git

"Muçi ile ilgilenen kulüpler var"

İbrahim Hacıosmanoğlu'nun Mehmet Büyükekşi'yi geçerek başkan olduğu Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu'nda konuşan Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, "Muçi'ye herhangi bir teklif yok, ama tabii yaşı çok genç, 23 yaşında. İlgilenen kulüpler var" demişti.

"Muçi'nin yokluğunda tabii ki Talisca gündeme gelebilir"

Sözlerine devam eden Yücel, "Muçi'nin yokluğunda tabii ki Talisca gündeme gelebilir. Daha iyi isimler de gündeme gelebilir. Talisca'ya odaklanmayalım sadece. Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır. Güzel transferlere imza attık. Çok ciddi oyuncular. Devam edeceğiz" ifadelerini kullanmıştı.

Talisca'nın Beşiktaş karnesi

Benfica'dan Beşiktaş'a kiralık gelerek Siyah-Beyazlı kulüpte 2 sezon geçiren Anderson Talisca, çıktığı 80 maçta 37 gol, 14 asist kaydetmişti. Beşiktaş'ta yıldızını parlatan Brezilyalı on numara, Manchester United gibi birçok Avrupa devinin ciddi şekilde ilgilenmesine rağmen tercihini Çin Ligi temsilcisi GZ Evergrande'den yana kullandı.

Geçen sezon 25 maçta 25 gol attı

Suudi Arabistan ekibi Al Nassr'da dünyaca ünlü yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo ile birlikte forma giyen Anderson Talisca, 2023/24 sezonunda 25 maça çıktı. 2029 dakika sahada kalan 30 yaşındaki oyuncu, 25 kez rakip fileleri havalandırdı, 4 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler