Al Nassr - Al İttifak: 1-0 (Maç Sonucu - Yazılı Özet)

Akın Ungan
22.01.2023 - 22:50 | Son Güncellenme: 22.01.2023 - 23:46

Suudi Arabistan Pro Ligi'nde Cristiano Ronaldo ilk maçına çıktı. Al Nassr, Anderson Talisca'nın golüyle Al İttifak'ı 1-0 yendi. Maç sonucu, yazılı özet.

Al Nassr - Al İttifak: 1-0 (Maç Sonucu - Yazılı Özet)

AJANSSPOR HABER

Suudi Arabistan Pro Ligi'nin 14. haftası Cristiano Ronaldo'nun Al Nassr ile ilk resmi maçına sahne oldu. Al Nassr, Al İttifak ile karşı karşıya geldi. Zorlu mücadeleyi, Ronaldo ve arkadaşları 1-0 kazandı.

Ronaldo ilk maçına çıktı

Manchester United ile olan sözleşmesini karşılıklı olarak feshederek, 2022 Dünya Kupası'nın ardından Suudi Arabistan'a transfer olan yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo, Al Nassr ile ilk resmi maçına çıktı.

İlk maçında sessiz kaldı

Rekor sözleşmeye attığı imzanın ardından Paris Saint Germain'e karşı Suudi All-Star kadrosunda yer alan ve hazırlık maçında attığı gollerle dikkat çeken Cristiano Ronaldo, Al Nassr ile ilk maçında suskun kaldı.

İlgini Çekebilir
Arsenal, ManU'yu 90'da yıktı
Habere Git

Gol, Talisca'dan geldi

Karşılaşmanın tek golü, eski Beşiktaşlı yıldız Anderson Talisca'dan geldi. Brezilyalı futbolcu, 31. dakikada takımına 3 puanı getiren golü attı. Al Sulaiheem'in sol kanattan altı pasa doğru yaptığı ortada Talisca'nın kafa vuruşu, ağlarla buluştu.

Zirveyi korudu

Al Nassr, Suudi Arabistan Pro Ligi'nde liderlik koltuğunu korudu. 14 maçta 10 galibiyet alan takım, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet yaşarken, topladığı 33 puan ile ligin zirvesinde yer aldı.

Al İttifak 10. sırada kaldı

Al Nassr deplasmanında kaybeden Al İttifak, 14 maçta 4 galibiyet, 4 beraberlik ve 6 mağlubiyet alarak, 16 puan topladı ve Suudi Arabistan Pro Ligi'nde 10. sırada bulundu.

İlgini Çekebilir
Kara Kartal uçuş modunda
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler