Talisca geri dönüyor! Transferi duyurdular...

07.12.2021 - 10:25 | Son Güncellenme: 07.12.2021 - 10:28

Suudi Arabistan Ligi ekiplerinden Al-Nassr'da forma giyen Anderson Talisca'nın kulübünde mutsuz olduğu ve ayrılmak istediği iddia edilmişti. Brezilya basınında yer alan haberde Talisca'nın yeni adresi duyuruldu.

Talisca geri dönüyor! Transferi duyurdular...

Anderson Talisca'nın Al-Nassr'da problem yaşaması ve geleceğinin belirsizliğini koruması Fenerbahçe ve Beşiktaş'ı harekete geçirmişti. Ocak transfer döneminde iki ezeli rakibin Talisca için nabız yoklayacağı iddia edilmiş Al-Nassr kulübünden Anderson Talisca'nın Türkiye'ye transferi için resmi açıklama gelmişti.

"Türkiye'ye transferi söz konusu değil"

Al-Nassr kulübü yetkilisinin Erem News adlı internet sitesine yaptığı açıklamada, "Talisca'nın Türkiye'ye transferi söz konusu değil" sözlerini kullanmıştı.

Yeni adresi Corinthias

Brezilya basınında yer alan haberde, Corinthians'ın 2022 yılındaki hedefinin Anderson Talisca olduğu iddia edildi. Yıldız futbolcunun da ülkesine dönmeye sıcak baktığı belirtildi.

"Corinthians'ta futbol oynamak hayalim"

Fotomaç'ın haberine göre; Corinthians taraftarı olduğu bilinen ve 2014'te Bahia'dan Benfica'ya transfer olan Talisca, yakın gelecekte Corinthians'a transfer olup olmayacağıyla ilgili gelen soruya, "Corinthians'ta futbol oynamak hayalim. Bu hayalimi gerçekleştirmek istiyorum." şeklinde kısa bir cevap vermişti.

Senin için hazırladığımız haberler