Flamengo'dan Anderson Talisca'ya Transfer Teklifi

İsa Kethüda
01.12.2022 - 15:11 | Son Güncellenme: 01.12.2022 - 15:15

Transfer haberleri... Brezilya Serie A Ligi takımlarından Flamengo, Beşiktaş'ın eski oyuncusu Anderson Talisca'yı kadrosuna katmak istiyor. Detaylar...

Flamengo'dan Anderson Talisca'ya Transfer Teklifi

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Bir dönem Beşiktaş'ta forma giyen ve şu anda da Suudi Arabistan Ligi ekiplerinden Al-Nassr'da oynayan Anderson Talisca'ya transfer teklifi geldi. İşte detaylar...

Flamengo'dan Talisca'ya teklif

Goal'de yer alan habere göre; Brezilya Serie A Ligi takımlarından Flamengo, Al-Nassr'da forma giyen Anderson Talisca için resmi teklifte bulundu.

Menajeriyle temasa geçildi

Haberde, Flamengo kulübünün Brezilyalı oyuncunun menajeriyle sözleşme imzalamak için çoktan temasa geçtiği, ancak müzakerelerin çok zor geçeceği belirtildi.

İlgini Çekebilir
TFF'den Fenerbahçe'ye Lemos cezası!
Habere Git

Maaşı sorun

Bunun nedeninin ise Talisca'nın Al-Nassr kulübünden yüksek bir maaş alıyor olması gösterildi. Bu da Talisca'nın Flamengo kulübüne transferini zorlaştıran bir etken olduğu ifade edildi. 

Al-Nassr FC kariyeri

2021 yılından bu yana Al-Nassr FC forması giyen 28 yaşındaki yıldız oyuncu, çıktığı 39 maçta 37 gol ve 4 asist kaydetti. 

Sözleşmesi devam ediyor

Başarılı oyuncunun sözleşmesi ise 30 Haziran 2024 yılına kadar devam ediyor. Orta saha oyuncusu ülkesinde daha önce EC Bahia forması da giymişti.

İlgini Çekebilir
Ahmet Nur Çebi'den şoke eden yabancı çıkışı: TFF bize ödesin
Habere Git

Flamengo, Vitor Pereira ile anlaştı

Bilindiği üzere, Flamengo son olarak Corinthians'ı çalıştıran teknik direktör Vitor Pereira ile anlaşmaya varmıştı. Brezilya kulübünün Portekizli teknik adamı yakında resmi olarak açıklaması bekleniyor.

Senin için hazırladığımız haberler