Beşiktaş'ta bakan adayı Serdal Adalı'dan transfer açıklaması! Talisca...

İsa Kethüda
23.11.2023 - 15:39 | Son Güncellenme: 23.11.2023 - 17:45

Süper Lig takımlarından Beşiktaş'ın başkan adaylarından Serdal Adalı, gündeme dair açıklamalar yaptı. Adalı, seçilmesi halinde Talisca ve diğer transferlere değindi.

Beşiktaş'ta bakan adayı Serdal Adalı'dan transfer açıklaması! Talisca...

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş Kulübü'nün 3 Aralık'ta gerçekleştirilecek olağanüstü seçimli genel kurulu öncesinde başkan adaylarından Serdal Adalı, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'a açıklamalarda bulundu.

"Seçim sandıkta kazanılır, başka yerde kazanılmaz"

İlk olarak seçim çalışmasına değinen Adalı, "Seçim çalışmaları gayet güzel gidiyor. Aksadığımızı düşünmüyorum. Hızlı şekilde yapmamız gerekenleri yapıyoruz. Şehirleri dolaşıyoruz ve dolaşmaya devam edeceğiz. Bize göre çok iyi gidiyor. Seçim sandıkta kazanılır başka yerde kazanılmaz. Ben gelen tepkileri çok iyi görüyorum.  Önde gittiğimizi söyleyebilirim. Çok fazla olmasa da arkadaşlarım gevşemese kafa kafaya bir seçim gidiyor." dedi.

"İyi ki aday olmuşum diyorum"

Aday olma fikrinin nasıl doğduğunu da dile getiren Adalı, "Kulüpteki futbol takımıyla başlayıp iletişimle devam eden sorunlar büyüdükçe ve son bunlar bir ayda gelen talepler değil. 3-4 aydır olan bir şey. Beşiktaş'ın ihtiyacı var. Gelip baktığımda da Hasan Arat ile bir yarışa çıktım ama iyi ki aday olmuşum diyorum." derdi.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'a maliyeti 7 milyon Euro! Futbolu bıraktı
Habere Git

"Hasan Arat ile birleşme olacak mı?"

Beşiktaş'ta diğer aday Hasan Arat ile birleşme olacak mı? sorusunu da cevaplayan Adalı, "Hasan Bey'den Eylül-Ekim aylarında böyle bir talep geldi. Normal seçimlerin bitmesinden 3 ay sonra bir zamandı. Erken değil mi dedim, 3 ay önce seçim olmuş, birazcık şey olur dedim, bana normal değil gibi geldi. O zaman söylemişti beraber çalışalım diye. Gel hangi tarafı istiyorsan orayı al. Ama bu saatten sonra herhangi bir yönetimle görev almak istemiyorum. Benim de hayalim ve yapacağım işlerle programım var. Aday olmak istiyorum dedim kendisine." dedi.

"Hasan abiye de yakıştıramıyorum"

Hasan Arat'ın kendisi hakkında söylediklerini eleştiren Adalı, "Adayalığımı açıkladığım bir hafta öncesine kadar. Siz de sosyal medyadan takip ediyorsunuz. Fazlasıyla başkanlığı hak eden Serdal Adalı yok onun adamı, yok bunun adamı gibi söylemler dolaşmaya başladı. Hasan abiye de yakıştıramıyorum. Bu işlere kim daha çok hizmet etmeyi planlamışsa, genel kurul kime teveccüh gösterecekse ben onun sonucuna hazırım. Beşiktaş ile yatıyorum Beşiktaş ile kalkıyorum. Ben 20 gün ile aday olacak adam değilim. 22 gün kala aday oldu diyen Hasan Bey 23 senedir nerede derim. Ne olmuş. Yukarıdan vahiy mi gelmiş, durup dururken adaylığa karar vermiş. Ben de bunu merak ediyorum." dedi.

"İnsanların aklını karıştıracak şeyler bunlar"

Kendisine yapılan eleştirileri kınayan Adalı, "Birileri zorladı morladı, akılları karıştıracak şeyler. Bir şey biliyorsa söylesin. Plaza diyor, hangi plaza, kim gitmiş? İnsanların aklını karıştıracak şeyler bunlar. Bunlar hoş şeyler değil." dedi.

"Beşiktaş için her şeyden vazgeçerim"

"TJK Başkanlığına devam edecek mi?" sorusunu da cevaplayan Adalı, "Bunu söyleyen de benim. Türkiye Jokey Kulübü'nde (TJK) 11 senedir başkanım. Jokey kulübü de oturmuş profesyoneller tarafından yönetilen inanılamz bir sistemin dışına çıkamayan kulüp. O zaman da ifade ettim, çok işler yapmaya devam ediyoruz orada, edeceğiz de. İkisi çok farklı konular. İşleyen sistemler, sistem devam ediyor orada. Eksik kaldığım bir yer görürsem zaten Beşiktaş için her şeyden vazgeçerim." dedi.

Serdal Adalı'dan transfer ve Talisca açıklaması

Seçime sayılı günler kalan Hasan Arat'ın PSG Başkanı ile foto çekilmesine de değinen Adalı, şu ifadeleri kullandı:

"Kulübün sahibi ile resim çektirmekle transfer olmuyor. Anderson Talisca sözleşmesini yenilemiş, gayet mutlu ve sıkıntısı da yok orada. Işık görürsem gider alıp gelirim ama böyle bir ışık yok ortada. Bunun üzerinden seçim çalışması da yapmak istemiyorum. Ocak ayında olmasa da yaz transfer döneminde 1 de gelebilir 2 de. Vizyon, resim çektirmekle olmuyor."

Senin için hazırladığımız haberler