Anderson Talisca'dan Beşiktaş'a mesaj: Geri döneceğim

19.09.2021 - 00:22 | Son Güncellenme: 19.09.2021 - 17:04

Beşiktaş'ın eski futbolcusu Anderson Talisca, Beşiktaş' unutamadığını söyleyerek siyah-beyazlı takımda tekrar oynamak istediğini açıkladı. İşte detaylar...

Anderson Talisca'dan Beşiktaş'a mesaj: Geri döneceğim

AJANSSPOR-HABER

Beşiktaş’ın eski yıldızı Anderson Talisca’dan flaş açıklama. Brezilyalı futbolcu, ESPN'e verdiği röportajda siyah-beyazlı taraftarları heyecanlandıracak açıklamalarda bulundu.

'Beşiktaş taraftarlarını özledim'

Kariyerini Suudi Arabistan takımlarından Al Nassr kulübünde sürdüren Talisca “Beşiktaş'la geçirdiğim dönem şimdiye kadarki en iyi dönemimdi. Orada çok gol attım ve attırdım. Beşiktaş taraftarını özledim, gelecekte bu takıma yeniden dönmek istiyorum” dedi.

‘Beşiktaş bana mutluluk verdi’

27 yaşındaki futbolcu, kendisini siyah-beyazlı takıma taşıyan süreci ise şu sözlerle anlattı: “Benfica'da sorunlar yaşadım. Rui Vitoria ile aram bozuktu ve takımdan ayrıldım. Beşiktaş'a gittim. Beşiktaş bana mutluluk verdi.”

Talisca'nın Beşiktaş performansı

Anderson Talisca, Beşiktaş’ta 2 sezon kiralık olarak forma giydi. Brezilyalı orta saha oyuncusu, 2016-17 sezonunda 17 gol, 6 asist, 2017-18’de ise 20 gol, 8 asistlik performans sergiledi.  

Aboubakar ile takım arkadaşı

Ardından Çin takımlarından Guangzhou Evergrande’ye giden Talisca buradan da Arap Ligi’nin yolunu tuttu. Bu sezon Al Nassr’da 4 maça çıkıp 2 gol atan Talisca’nın takımında Vincent Aboubakar da forma giyiyor.   

Senin için hazırladığımız haberler