Talisca'nın menajerlik şirketi Fenerbahçe'yi takibe aldı

Feride Kara
07.03.2022 - 17:13 | Son Güncellenme: 07.03.2022 - 17:22

Suudi Arabistan'da Al-Nassr'da forma giyen eski Beşiktaşlı Anderson Talisca'nın menajerlik şirketi, Instagram'dan Fenerbahçe resmi hesabını takibe aldı

Talisca'nın menajerlik şirketi Fenerbahçe'yi takibe aldı

Suudi Arabistan'da formasını giydiği Al-Nassr'da taraftarlarla gerginlik yaşayan eski Beşiktaşlı Anderson Talisca Al-Ittihad'a karşı alınan 2-1'lik yenilgi sonrası sinirli bir şekilde taraftarlara karşılık vererek sahayı terk etmişti. 

Menajerlik şirketinden Fenerbahçe takibi

Taraftarları ile arası bozulan ve Suudi Arabistan'da mutlu olmayan Anderson Talisca için Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın adı geçiyor. Transfer için önemli bir futbolcu olan Talisca'nın menajerlik şirketinin Fenerbahçe'yi Instagram'dan takibe alması dikkatlerden kaçmadı. Sarı lacivertli taraftarlar bu takipten sonra Fenerbahçeliler, Brezilyalı yıldızı sarı-lacivertlilere davet etti.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'a müjdeli haber! Yerine gelecek oyuncu belli oldu...
Habere Git

Bu sezon 15 gol ve 4 asist

28 yaşındaki Brezilyalı oyuncu kariyerinde Bahia, Beşiktaş, Benfica, GZ Evergrande ve Al-Nassr gibi takımlarda forma giydi. Al-Nassr forması giyen Anderson Talisca bu sezon 23 resmi maçta forma şansı bulurken 15 gol ve 2 asistle takımına katkıda bulundu. 28 yaşındaki Talisca'nın Al-Nassr ile olan sözleşmesi 2024 yazında bitecek.Talisca Beşiktaş formasıyla 55 maça çıktı. 27 kez gol sevinci yaşayan Talisca, 9 kez de asist yaptı. Talisca'nın Şampiyonlar Ligi'nde de 8 golü var.

Senin için hazırladığımız haberler