Talisca'nın hat-trick'i yetmedi! 119 dakika ve 8 gollü maçta kazanan çıkmadı

Furkan Sönmez
29.02.2024 - 21:46 | Son Güncellenme: 29.02.2024 - 22:08

Suudi Arabistan Pro Ligi'nin 22. haftasında Al Nassr, evinde Al Hazem'i konuk etti. Cristiano Ronaldo, cezası nedeniyle karşılaşmada forma giymedi. Detaylar.

Talisca'nın hat-trick'i yetmedi! 119 dakika ve 8 gollü maçta kazanan çıkmadı

AJANSSPOR HABER

Suudi Arabistan Pro Ligi'nin 22. haftasında evinde Al-Hazem'i konuk eden Al-Nassr, rakibiyle 4-4 berabere kaldı. Ev sahibi ekibin golleri bir dönem Beşiktaş forması giyen Anderson Talisca (3) ve Saido Mane'den (P) gelirken, Al-Hazem'in golleri Al Mhemaid, Toze, Selemani ve Paulo Ricardo'dan geldi. 

Talisca hat-trick yaptı

Al-Hazem karşısında 3 gol birden atan Brezilyalı futbolcu, bu sezonki 26. golünü kaydetti. Ayrıca bu sezonki 2. hat-trick'ini yapmış oldu. Talisca bu sezon çıktığı 33. maçında attığı 26. golüyle takımının en golcü ikinci futbolcusu konumunda. İlk sırada 34 golle Cristiano Ronaldo yer aldı.

Cristiano Ronaldo cezası nedeniyle oynamadı

Geçen hafta oynanan Al-Shabab maçında tribünlerin "Messi" tezahüratına sportmenlik dışı hareketle cevap veren Portekizli süperstar, Suudi Arabistan Futbol Federasyonu tarafından 1 maç men cezası aldı. 39 yaşındaki efsane futbolcu, Al-Hazem maçında forma giymedi ve cezasını tamamladı.

Seri sona erdi

Al-Nassr kulübünün ligde aldığı 6 maçlık galibiyet serisi, Al-Hazem beraberliğiyle birlikte sona erdi. En son Al Hilal'e deplasmanda 3-0 mağlup olan Luis Castro'nun takımı, ligin son sırasındaki Al-Hazem'in son dakikada attığı gole engel olamadı.

Maç 118 dakika sürdü

Maçın ilk yarısının sonuna 4. hakem 4 dakikalık ilave süre ekledi. Maçın hakemi Al Hanfosh,  ilk yarıyı 45+5. dakikada bitirdi. İkinci yarıda ise goller arka arkaya geldi, Al-Nassr penaltı kazandı ve 9 dakika ilave süre eklenildi. Maçın hakemi Hanfosh ise 90+14. dakikada maçın son düdüğünü çaldı.

Senin için hazırladığımız haberler