Talisca'nın kaderi bu iki ayda belli olacak!

04.04.2018 - 08:27 | Son Güncellenme: 04.04.2018 - 08:27

Kartal’ın Brezilyalı yıldızı Anderson Talisca kariyerinin en kritik dönemini yaşıyor. Dünya Kupası’na gitmek isteyen genç oyuncu iki aylık süreçte siyah-beyazlı ekipte ortaya koyacağı performansla hem milli takım hem de transfer konusunda kendi kaderini çizecek.

Beşiktaş’ta bu sezon performansını artırarak yıldızlaşan Talisca kariyerine yön verecek en kritik 2 ayı yaşayacak. 24 yaşındaki futbolcunun siyah-beyazlı takımla bu süreçte göstereceği performans geleceği için belirleyeci olacak.

Brezilya Teknik Direktörü Tite’nin Rusya ve Almanya maçlarına çağırıp yakın takibine aldığı Talisca’nın en az bir kez daha tribünden izleneceği belirtildi. Tite’nin yardımcılarının yeniden İstanbul’a gelerek Talisca ile hem görüşeceği hem de maçını izleyecekleri kaydedildi.

Şu anda Brezilya’da kupaya gidecek 15 futbolcunun belirlendiği geriye kalan isimler arasında siyah-beyazlı yıldızın da aday olduğu vurgulandı. Talisca’nın Beşiktaş’taki performansı Dünya Kupası umudunun yanında transfer sürecini de etkileyecek. Brezilyalı futbolcunun Beşiktaş’ta başarılı olması halinde hem gelecek sezon nasıl bir yol izleyeceği belli olacak hem de bonservis fiyatındaki durumu netleşecek.

Ayrıca Dünya Kupası’na katılmış bir futbolcu olarak Talisca’nın transferdeki durumu daha da farklı bir boyut alacak. Şu an itibariyle 24 yaşında olması nedeniyle gelecek vaat eden yıldızlar arasında gösterilen genç oyuncu, başta Premier Lig olmak üzere birçok kulübün scout ağında bulunuyor. Bu sezon Beşiktaş formasıyla ligde 26 lig maçında 11 gol atıp 3 asist yapan Talisca, Şampiyonlar Ligi’nde de 8 maçta 4 gol kaydetti. (Milliyet)

Senin için hazırladığımız haberler