''Talisca'nın maliyeti ülke şartlarının üzerinde''

25.04.2017 - 16:35 | Son Güncellenme: 25.04.2017 - 16:35

Beşiktaş yöneticisi Ahmet Ürkmezgil, Radyospor'da Emrah Karalinç'in sorularını cevapladı!

İşte o açıklamalar:

Turu geçeceğimize çok inanmıştık ama olmadı geçemedik turu, böyle bir maçın sonrasında Adanaspor'u mağlup etmek., takılmamak önemliydi. Lyon maçından sonra, kolay gibi gözüken bir rakibe karşı oynamak zor olacaktı ve zor kazandık. Adanaspor da 30 bin kişinin önünde motive oynadı, zaten onların da ligde kalma umutları vardı; iyi mücadele ettiler.

Taraftarlarımızı kutluyorum, Perşembe yaşanan hayal kırıklığından sonra, 30 bin kişinin heyecanını kaybetmeden stada gelip takıma destek olması çok güzeldi.

Başakşehir, benim görebildiğim kadarıyla, futbolcuların bireysel katkılarının yanı sıra Abdullah Avcı gibi bir hocaya sahip, bu sebeple cezalardan kaynaklı bir eksiklik hissedeceklerini düşünmüyorum.

Talisca, genç ve istikbal vaat eden bir futbolcu, fiyatı da ülke şartlarının çok üzerinde, bugünden yorum yapmak zor. Başkanımız, takımda kalması için elinden geleni yapacaktır, Bir sene daha biz de olacak, kiralık da olsa bizim futbolcumuz.

Şampiyonluk yolunda avantajlıyız, kalan 6 haftada 18 puanın olduğu bir yerde, şampiyonuz demek doğru olmaz. 

Mitrovic, neden oynamadı bilmiyorum, sakatlığı da olabilir veya penaltı kaçırdığı için hoca da dinlendirmiş olabilir. Nedenini ben değil hocamız biliyor.

AJANSSPOR ÖZEL HABER

KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ

Senin için hazırladığımız haberler