'Talisca'nın yeri dolar'

03.06.2018 - 09:17 | Son Güncellenme: 03.06.2018 - 09:21

Şenol Güneş, “8 numara değil, 10 numara değil, forvet değil. Bizim sistemde başarılı oldu” diye fikir belirtti. Yönetim de Brezilyalı’nın başka yerde aynı başarıyı tekrarlama ihtimalini düşük görüyor.

 BEŞİKTAŞ’TA 2 sezonda gösterdiği performansla yıldızı parlayan ve piyasa değeri 40 milyon euroları bulan Talisca konusunda Siyah-Beyazlı yönetim doğru karar verdiğine inanıyor. Neden 21 milyon euroluk satın alma opsiyonunu kullanmadığını yönetim şöyle açıklıyor: Biz alıp, satmak için protokol yapabilseydik alacaktık. Ancak olmayınca elimizde kalır diye endişe ettik. Çünkü o maliyeti karşılamak kulübe büyük zarar verirdi. Ayrıca Şenol Hoca da, Anderson Talisca’yı yeri dolmayacak bir futbolcu gibi görmüyordu.

YERİ DOLACAK BİRİ

Bize ‘Ne 8 numara ne 10 numara ne de forvet. Bizim sistemde başarılı oldu ama başka kulüpte işi zor’ diye fikir beyan etti. Biz de Şenol Hoca gibi düşünüyoruz. Talisca, Beşiktaş’a katkı sağladı ancak Beşiktaş da onu büyüttü. Başka kulüplerde bu kadar başarılı olacağını düşünmüyoruz. (Akşam)

Senin için hazırladığımız haberler