Tam 4 saat sürdü! Göztepe, olaylı maçta Beşiktaş’ı 3-2 mağlup etti
Editör: Ali Bozkurt
Son Güncelleme /
Sultanlar Ligi’nin 9. haftasında olaylar nedeniyle duran Göztepe-Beşiktaş maçı seyircisiz tamamlandı. Mücadeleyi 3-2 kazanan Göztepe ligde ikinci galibiyetini aldı.

Son 5 Haber

Messi çok fena yakalandı

SON DAKİKA! Mohamed Salah, Trabzonspor formasını giydi, taraftara mesaj yolladı

Altay Bayındır İspanya yolcusu! Celta Vigo, Manchester United ile anlaştı

Trabzonspor'dan Mohamed Salah'ın ardından golcü bombası! Dünya yıldızı ile görüşmeler başlıyor

Salah ayağının tozuyla Osimhen'i solladı!
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
AJANSSPOR HABER
Vodafone Sultanlar Ligi’nin 9. haftasında Göztepe ile Beşiktaş arasında oynanan ve tribün olayları nedeniyle bir süre durdurulan karşılaşma yaklaşık 4 saat sürdü. Seyircisiz devam eden mücadelede Göztepe, Beşiktaş’ı 3-2 mağlup ederek haftayı galibiyetle kapattı.
Maçta oyun durdu
Atatürk Voleybol Salonu Vestel Spor Kompleksi’nde oynanan mücadele, küfürlü tezahüratlar ve sahaya yabancı madde atılması sebebiyle hakemler tarafından durduruldu. Karşılaşma daha sonra seyircisiz olarak devam etti.
Göztepe’nin set üstünlüğü
Setler 20-25, 25-23, 25-23, 18-25 ve 15-10 şeklinde sonuçlandı. Göztepe tie-break setini kazanarak maçtan 3-2 galibiyetle ayrıldı.
Takımların sahadaki kadroları
Göztepe: Hollock, Emine Arıcı, Nur Sevil Gökbudak, Scuka, İlayda Uçak, Rotar (Bihter Dumanoğlu Yarkın, Atkinson, Sude Hacımustafaoğlu, Nazlı Eda Kafkas, Haneline)
Beşiktaş: İdil Naz Başcan, Zeynep Sude Demirel, Julia, Kurilo, Meliushkyna, Buket Gülübay (Buse Sonsırma Kayacan, Ceren Nur Domaç, Kullerkann, Merve Tanıl)
Mücadele 234 dakika sürdü
Durdurulmalar ve seyircisiz devam kararıyla birlikte karşılaşma toplam 234 dakika sürdü. Göztepe ligde ikinci galibiyetini alırken Beşiktaş altıncı kez mağlup oldu.