Tamam mı, devam mı? Volkan Demirel'in kararı...

08.07.2021 - 09:59 | Son Güncellenme: 08.07.2021 - 11:33

Fenerbahçe'de uzun yıllar kalecilik ve kaptanlık yapan, şimdilerde ise antrenör olan Volkan Demirel'in geleceği tartışma konusu. Demirel ayrılıyor mu?

Tamam mı, devam mı? Volkan Demirel'in kararı...

AJANSSPOR-HABER 

Teknik direktörlük görevine Vitor Pereira'yı getiren sarı-lacivertlilerde antrenör olarak görev yapan Volkan Demirel'in geleceği merak konusu oldu. Demirel'in başkan Ali Koç ile bir görüşme yaptığı gündemde. Detaylar haberde...

Volkan Demirel ayrılma noktasında

Vitor Pereira'nın 5 yardımcısı ile gelmesinin ardından antrenör Volkan Demirel de 2002 yılında kaleci olarak girdiği sarı-lacivertli kulüpten ayrılma noktasına geldi.

Başkan Ali Koç ile görüştü

Sabah'ın haberine göre; 39 yaşındaki Demirel, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile yaptığı görüşmede kendini geliştirme ve tecrübe kazanma adına ayrılmak istediğini söyledi. Ancak; Demirel olumlu bir yanıt almadı.

İkna turları sürüyor iddiası

Yönetimin onayı olmadan gitmek istemeyen Demirel ile Başkan Koç arasındaki ikna turları sürdüğü iddia edildi. Demirel, geride bıraktığımız günlerde Vitor Pereira ile olan tanışma toplantısında fotoğraf karesine girmeyen isim olmuştu. 

O fotoğraf karesinde neden yer almadı?

Demirel bu konuyla ilgili olarak ise "Sivildim ve bu yüzden o fotoğraf karesinde yer almadım" demişti. Volkan Demirel, Fenerbahçe'deki 17 yıllık futbolculuk kariyerinde 5 Süper Lig, 2 Ziraat Türkiye Kupası ve 3 TFF Süper Kupa kazandı. Demirel, son 2 yıldır kulüpte antrenör olarak görev yapıyordu. 

Senin için hazırladığımız haberler