Tamamen duygusal!

19.06.2016 - 11:01 | Son Güncellenme: 19.06.2016 - 11:51

2 maçta sıfır çeken ve oynadığı kötü futbolla hayal kırıklığı yaşatan milli takımı prim böldü.

Katılım primi olarak bazı oyuncuların 500 bin Euro bazılarının daha düşük alacak olması kriz çıkardı... Az alan oyuncular "Haksız paylaşım var" diyerek Fatih hocanın kapısını çaldı. Paralarının Hırvatistan maçı öncesi ödenmesini istedi. Terim küplere bindi. "Para pul" işleri Milli Takım'ı bitirdi...

Milli Takım'ın Hırvatistan ve İspanya'ya yenilmesinin yanı sıra oynadığı kötü futbol tartışmalara neden oldu. Ay-Yıldızlı takımda İspanya ve Hırvatistan maçları öncesi prim krizinin yaşandığı ve bazı oyuncuların motivasyonlarının da olumsuz etkilendiği belirlendi. Arda Turan gibi takımın önemli isimlerinin Avrupa Şampiyonası'na katılım priminin 500 bin Euro, diğerlerinin de daha düşük olması krize yol açtı. Hırvatistan maçı öncesi oyuncular "Hocam zaten haksız paylaşım var. Bari en azından paramızı verseler" diye Terim'in kapısını çaldı. Böyle bir tepkiyle karşılaşan Terim'in küplere bindiği ve "Milli Takım oyuncusu prim peşinde koşmaz. Bir daha böyle bir şeyi duymayım" dediği öğrenildi.

MİLLİ TAKIM İÇİNDE KAMPLAŞMA VAR!
Kriz çıkaran bazı oyuncuların Fatih Hoca'ya tavır aldığı ortaya çıktı. Terim'e yakın isimler, yaklaşık 12 milyon Euro'yu bulan katılım priminin oyuncuların oynadıkları süreler baz alınarak bölüştürüldüğünü belirttiler. Milli Takım'a alınmayan bazı oyuncuların takım arkadaşlarını arayarak prim konusunda doldurduğu iddia edildi. Ay-Yıldızlı takımda Arda, Burak, Selçuk, Caner, Mehmet Topal ve Hakan Balta'nın bir grup gurbetçilerin de ayrı bir grup olarak kamplaştıkları iddia edildi.

DAHA BİTTİ DEMEDİK BEYLER
Milli Takım'ın İspanya'ya farklı bir skorla yenilmesi moralleri alt üst ederken, soyunma odasında da ölüm sessizliği vardı... Soyunma odasındaki sessizliği ise Fatih Terim bozdu... Oyuncularına çok kızgın olan Terim önce onlara "Böyle oynamak size yakışmıyor" diye sitem etti...

SİZİ TANIYAMADIM
"Sizi sahada tanıyamadım. Böyle kötü bir futbolu bu takım hak etmiyor. Anlaşılan takımda bazı dengeleri değiştirmem gerekecek" dedi... Ardından da Çek Cumhuriyeti maçını hatırlatarak, "Beyler biz daha bitti demedik. Son sözünüzü Çek maçında söyleyin. Bu maçı kazanırsak ben en iyi 3.'ler arasında yer alacağımızı düşünüyorum. Bu maçta kendinizi affettireceksiniz. Bu özür dilemek için bir fırsat. Bunu iyi kullanın" ifadesini kullandı.

GÖKHAN TERİM'İ ÇOK KIZDIRDI
Hangi takıma transfer olacağı tartışılan Gökhan Gönül, Fatih Terim'i çileden çıkardı. Hırvatistan ile oynanan ilk maçın ardından önceki günkü İspanya sınavında da beklentilerin altında kalan tecrübeli futbolcu, hocasının kızdırdı.

TÜRKİYE'YE ACI DERS!
 Fransa'da düzenlen 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda A Milli Futbol Takımı'nın D Grubu ikinci maçında İspanya'ya 3-0 gibi farklı bir skorla mağlup olması Avrupa basınında geniş yer buldu. İşte gazetelerin manşetleri:
 MARCA (İspanya) Oley oley oley.. Arda'nın takımı tanınmaz haldeydi... Arda ıslıklarla protesto edildi.
 KİCKER (Almanya) Terim çok sinirliydi... İSpanya'nın oyununu kabul etti.
 Mirror (İngiltere): İspanya'dan hindi rostosu.
 Bild (Almanya) İspanya şampiyonluk formunda. Türkler tanınmaz haldeydi...
 LA GAZETTA DELLO SPORT (İtalya) Türkiye farklı yenildi. İspanya, Türkiye'ye ders verdi.

Takvim

Senin için hazırladığımız haberler