Tamer Tuna: "Biliyoruz ki yarından itibaren ligleri erteleyecekler!"

16.03.2020 - 19:42 | Son Güncellenme: 16.03.2020 - 19:42

Demir Grup Sivasspor maçı öncesi Antalyaspor teknik direktörü Tamer Tuna açıklamalarda bulundu.

Tamer Tuna: "Biliyoruz ki yarından itibaren ligleri erteleyecekler!"

Süper Lig'in 26. haftasında Antalyaspor, evinde Demir Grup Sivasspor'u konuk edecek. Karşılaşma öncesi Antalyaspor'un 43 yaşındaki çalıştırıcısı Tamer Tuna, değerlendirmelerde bulundu.

Tamer Tuna'nın açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde

"Çanakkale'de şehit düşenleri, bugün yaşanılan ortamda şehit olanları rahmetle anıyorum. Eşsiz bir dönemde yaşıyoruz. Birçok bilgilendirme ve uyarı alıyoruz."

"Artık temasın olmadığı bir süreç. Böyle bir hadisede futbol oynamak zor. Biz soyunma odasında, antrenmanda temas halinde yaşıyoruz. Temas edemediğimiz bir ortamda bu maçları oynuyoruz."

"Ülkemizin içinde bulunduğu durumda Sağlık Bakanımız güveni sağladı. Tedbirler de alınmaya devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda birçok oyuncumuz gripten maça çıkamadı."

"Umarım daha sağlıklı kararlar alınır. Biz o sesi, o ruhu hissetmek istiyoruz. Taraftar içinde olmadığı sürece biz içinde olmak için çabalasak da bu heyecanı hissedemiyoruz."

Biliyoruz ki yarından itibaren ligleri erteleyecekler!

"Doğru tedbirler alındı. Alınan önlemlere saygı duyuyoruz. Futbolla ilgili kararları alırken bizim aramızdan lütfen birkaç kişiyi çağırsalardı. Biliyoruz ki yarından itibaren ligleri erteleyecekler!"

"Korkular var. Antrenmanda bazen oyuncular yanımıza oturamıyor. Charles 2 hafta önce Brezilya'ya, Fransa'dan gitti. Karantinada kalacak."

Senin için hazırladığımız haberler