Tamer Tuna: "Tablonun en güzel yanı kazanmış olmak"

13.06.2020 - 23:48 | Son Güncellenme: 13.06.2020 - 23:49

Mart ayında oynanan 26. hafta maçlarının ardından yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle yaklaşık 3 ay ara verilen Süper Lig'in 27. hafta maçında Antalyaspor, deplasmanda Beşiktaş'ı 2-1 mağlup etti ve 9. maçında 5. galibiyetini aldı.

AJANSSPOR-HABER

"Gole izin vermedik"

Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Antalyaspor teknik direktörü Tamer Tuna, "Tehlikeli bölgeden uzaklaştırdık diyebiliriz. 2-0'a kadar net pozisyon vermemiştik. İkinci yarı çok şeyin değişeceği yönünde senaryo kafamızda oluştu. Beşiktaş bizim sahamızda çok oynadı. Zaman zaman taktik olarak bunu istedik ama bu fazlalaştı. Ceza sahasının içinde 50'den çok topla buluşsalar bile gole izin vermedik. Gelince düşme hattındaydık. Şimdi 33 puandayız. Daha da yukarı çıkacağımızı düşünüyoruz.

"Bugün bizim için sonuç çok önemliydi"

 
Halkımızın gösterdiği ilgiye teşekkür ederiz. Böyle bir dönüş bizim için çok iyi oldu. Regnum'da aileler maçları izledi, fotoğrafları gönderdi çok teşekkür ederiz. Başkanımız otelinde bizi ağırladı. Bugün bunun ödülü gibiydi. Bugün iyi oynayıp kaybedebilirdik ama Beşiktaş'ın zaafları bizim artı koyduğumuz şeyler oldu. Tablonun en güzel yanı kazanmış olmak. Sergen hoca ile iki sezon çalıştık, benim eski arkadaşım. Çok büyük tecrübeler ediniyoruz. Bugün bizim için sonuç çok önemliydi. 9 maçlık yenilmezlik serimizin üzerine çıkacağımızı düşünüyorum. Sergen hoca çok büyük bir hava kattı camiasına. Umarım daha da iyi olur" diyerek sözlerini tamamladı. 

Senin için hazırladığımız haberler