Tamer Tuna ve Erol Bulut, maç öncesi değerlendirmede bulundu

07.10.2018 - 13:11 | Son Güncellenme: 07.10.2018 - 16:11

Tamer Tuna ve Erol Bulut, maç öncesi değerlendirmede bulundu

Sivasspor Teknik Direktörü Tamer Tuna ve Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Evkur Yeni Malatyaspor-Sivasspor maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Tamer Tuna ve Erol Bulut'un açıklamalarından satır başları şu şekilde: 

Erol Bulut: ''Güçlü bir rakiple oynayacağız''

Çalışmalarımız iyi geçti. Bu hafta güçlü bir rakiple oynayacağız. Geçen hafta Bursaspor'a karşı kazandılar ancak bizde İstanbul'dan istediğimiz puanla döndük. İyi bir hava yakaladık ve takım olarak bütünleştik. İnşallah istediğimizi elde edeceğiz. Şu an 11 puandayız. 7 hafta geçti, durumumuz iyi. Bugün 14 puana yükselmek istiyoruz. Milli maç önceleri kaybettiğimiz puanlar oldu, inşallah bugün bunu yaşamayacağız.

Tamer Tuna: ''Lider olabilirdik''

Kendi oyun yapımız var. Topla oynama oranı yüksek bir takım olmak istiyoruz ve bunu geçen 7 hafta sağladık. Oyun olarak ilerlemek zorundayız. Düşünce ve felsefeme devam ediyorum. Topla oynadığımızda her şeyi yapabilecek bir takım olmak istiyoruz. Bazen oyuncu yetersizliğinden lider olabilecekken takıldığımız noktalar oldu. Bunlar kulüp yapısını düşünmemiz ve ekonomik yapıyı düşünmemiz ve diğer takımlar gibi astronomik transferlere onay vermemiz ile ilgili bir durum.

Senin için hazırladığımız haberler