Tamer Tuna'dan Jahovic açıklaması! Transfer olacak mı?

09.01.2018 - 21:09 | Son Güncellenme: 09.01.2018 - 21:09


Tamer Tuna, Jahovic hakkındaki transfer iddialarına değindi! Göztepe Teknik Direktörü, golcü oyuncunun performansını değerlendirdi.

NTV Spor'a konuşan Tuna'nın sözlerinden Ajansspor.com'un derledikleri şöyle:

Göztepe yorumu

"Göztepe'nin ileriki yıllarda daha iyi olacağını düşünüyorum. İzmir takımları birçok yanlışla alt liglerde mücadele ediyorlar. Biz bu sene doğru ilerleyip gelecek sene kalıcı olmak istiyoruz, bunu yapacak gücümüz var.

Tamer Tuna'dan Şenol Güneş sözleri

Şenol Güneş takım yönetmenin, tesis yönetmenin nasıl olduğunu gösterdi bana. Beşiktaş ile geçen yıl yaşadığımız başarı bana da etki etti. Antrenör olarak Beşiktaş'ta yaşadığımı 2 sene kariyerim açısından çok önemli yıllar oldu.

Jahovic'in performansı

Taraftar grubumuz gerçekten inanılmaz ve ateşli bir grubumuz var. 20.000 kişilik yeni stadımızda oynayacağız maçlarımızı. Seyircimiz hiç susmadan içeride olsun, deplasmanda olsun tüm tutkularıyla destekliyorlar. Jahoviç çok iyi performans gösteriyor ama takım bütünse, Jahovic'in performansı da iyidir. Jahovic gösterdiği performansın geç de olsa farkına vardı. Jahovic artılarını koyarak, hem kendine hem de takıma büyük katkı sağladı.

Tamer Tuna: Umarım daha iyi oluruz

Ben yıllarca 3'lü savunmanın nasıl oynandığını bilen bir teknik adamım, savunma kurgusunun sol tarafında oynadım. Keyifle oynayan oyuncularla hareket etmek benim için çok önemli. Umarım oyunsal anlamda daha iyi oluruz.

Jahovic ayrılacak mı?

Jahovic bizim oyuncumuz, ayrılmasını hiç istemem ama yönetim görüşür, konuşursa Göztepe'nin menfaatleri doğrultusunda transferi olabilir. Jahovic'in ikinci yarı daha iyi performans göstereceğini düşünüyorum.

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler