Tamer Tuna'dan Nuri Şahin, Nazım ve Doğukan açıklaması

10.08.2020 - 14:49 | Son Güncellenme: 10.08.2020 - 14:51

Antalyaspor son dakika haberleri.. TFF Süper Lig ekibi Antalyaspor'da teknik direktör Tamer Tuna, Nuri Şahin, Nazım Sangare ve Doğukan Sinik iddiaları hakkında konuştu. İşte detaylar..

AJANSSPOR-HABER

Antalyaspor Teknik Direktörü Tamer Tuna, Nuri Şahin, Nazım Sangare ve Doğukan Sinik hakkında açıklamalarda bulundu. Tuna, "Nuri Şahin ile Görüşmemiz var" dedi. 

"Nuri Şahin ile Görüşmemiz var"

Basın toplantısında konuşan Tuna, "Başkanımızın yıldızları olacaktır. Bunların yanında genç ve gelir getirici isimler de yer alacak. Nuri Şahin ile görüşmemiz var, ben de özel olarak görüştüm. Görüşmelerimiz şu an devam ediyor. Şu ana kadar görüşüp de anlaşamadığımız futbolcu olmadı. Başkanımızın da bugüne kadar özel ilgilenip alamadığı futbolcu olmadı.

Nuri Şahin çok onemli bir futbcu. İstediğimiz her oyuncuyla görüşüyorum direkt. Bu tür oyuncular gelince takıma değer anlamında ve model olma anlamında önemli katkısı olur. O bölgede de ihtiyacımız var. Hem performans hem de diğer konularda katkı sağlar. Görüşmeler Olumlu ilerliyor. Henüz anlaşma yok" şeklinde konuştu. 

Nazım ve Doğukan hakkında...

Nazım ve Doğukan iddialarını değerlendiren Tuna, "Her oyuncu değerini bulunca satılabilir. Bazı kulüplerin dolaylı arayışları oluyor. İstenilen oyuncu alınabilir. Adı geçen kulüpler gelip teklif yaparsa değerini verirlerse alabilirler ama su an için resmi teklif olmadı" ifadelerini kullandı. 

Senin için hazırladığımız haberler